19-08-2015, 02:33 AM
(18-08-2015, 10:31 PM)FARZADJJJ نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید رزومه بنده بصورت زیر است لطفا میزان شانس بنده برای گرفتن فاند (نه پذیرش به تنهایی) اعلام فرمایید.
کارشناسی: مهندسی عمران-عمران، معدل: 17.49 دانشگاه آزاد اسلامی
کارشناسی ارشد: مهندسی عمران-زلزله، معدل:18.05 دانشگاه علم و صنعت ایران
یک مقاله چاپ شده ISI در یک انتشارات معروف آمریکایی و یک مقاله ISI سابمیت
تافل دوسال پیش دادم:82، GRE: W:3.0, Q:159,V:145سال گذشته مقاله ای نداشتم و با این نمره ها از دو دانشگاه پذیرش گرفتم ولی بدون فاندتافل رو قصد دارم مجدد آزمون بدم، به نظر شما آیا لازمه GRE هم دوباره آزمون بدم؟ببخشید من دنبال یک دیتابیسی میگردم که نام دانشگاه هایی که به ایرانی ها پذیرش و فاند بهتری می دهد (با توجه به تجربیات گذشته) را داشته باشد، مهم نیست آمریکا، کانادا یا اروپا باشه.
در مورد تافل که سعی کنید این بار ۱۰۰ به بالا بشید. بالای ۹۵ حداقل.
نمره GREشما متوسط هست ولی اگر فکر می کنین این بار خیلی بهتر میشین بدین یکی دیگه. برای یه ذره بالاتر فکر نمی کنم به صرفه باشه چون الان هم معقوله نمرتون. مثلا وربال ۱۵۰ با ۱۵۵ فرقی نداره با رایتینگ ۳ با ۳.۵
با توجه به مقالاتتون اگر ریکام های خوبی هم دارین شانستون خوبه. البته برای فاند یک مساله مهم پیدا کردن استاد هست. البته بعضی دانشگاه ها فاند تی ای میدن.
سال گذشته استاد هم پیدا کرده بودین؟ اگر با وجود استاد بدون فاند بوده خب احتمالا سیاست اون دانشگاه/دانشکده این بوده که فاند ها خیلی محدود باشه. این بعضا به بودجه دانشکده ربط داره. ممکن هم هست اون استادی که شما رو گرفته پول به اندازه کافی نداشته که بده. به هر ال راه بهتر این هست که با ایمیل زدن به اساتید شروع کنید و بعد کم کم میتونید درباره فاند هم سوال کنید.
دیتابیس مورد نظر شما متاسفانه موجود نیست. من حداقل در این چند سال ندیدم چنین چیزی! با نگاه کردن به بخش نتایج پذیرش میتونین دانشگاه های ایرانی پسند!! رو پیدا کنید.
برای نمونه چند مورد رو که دیدم خوب پذیرش میدن اینهاست:
Oregon, UCF USC UC riverside, Rochester, Buffalo البته اینها چند نمونه بود خیلی بیشترن! با توجه به اینکه ایرانی ها علاقه خاصی به کالیفرنیا دارن دانشگاه های این ایالت رو چک کنین میبینین که ایرانی زیاد هست اونجا. الان UC davis و UC santa cruzهم یادم اومد!
در کانادا هم SFU Calgary Ottawaو ساسکاچوان و مک گیل خوب ایرانی میگیرن. SFU که واقعا عجیبه در این زمینه. البته برای رزومه شما کمی پایین هست ولی دوست داشتین امتحان کنین
تورنتو و UBCهم ایرانی زیاد میره ولی این دو یک مقدار سخت گیر تر هستند در پذیرش دادن. میتونین شانستون رو با ایمیل به اساتید اینها هم امتحان کنید مخصوصا بابت معدلتون که بالاست UBCرو حتما بررسی بفرمایید