04-09-2013, 02:13 PM
(04-09-2013, 12:18 PM)'nanock' نوشته: با سلام
من قسمت های مربوط به کارنامه و آزاد کردن مدارک و دانشنامه رو خوندم. کلا اونی رو که میدونستم یادم رفت.شرمندم. اینا شرایط منه، به نظرتون دقیقا چکار کنم:
چند روز پیش واسه کسر خدمت از طریق بنیاد نخبگان اقدام کردم.فرض کنید پایان خدمت رو گرفتم. ارشد هم تموم شد. همه مدارک به غیر از ریزنمرات و دانشنامه آماده اس. به دانشگاه بگم که ریزنمرات رسمی و دانشنامه رو میخوام. اونا میگن باید هزینه اش رو بدی. میگم باشه.حالا سوال اول اینکه واسه اپلای به دکترا هم مدرک ارشد و هم کارشناسی رو باید آزاد کنم؟
بعد آخرش نفهمیدم این دانشنامه و ریزنمرات که دانشگاه آخرسر بعد تقبل هزینه میده قابل ترجمه هست یا نه؟ اون سامانه تایید مدارک وزارت علوم واسه چیه؟آیا باید دانشنامه و ریزنمرات رو دوباره بفرستیم واسه تایید از وزارت بعد بیاریم ترجمه کنیم؟
ممنون
اگر میخواید با دادن پول ازاد کنید و مشکل سربازی حله شما دقیقا این کار رو میکنید:
اول تمام مدارک رو ازاد میکنید
بله هر دو لازمه واسه دکترا
بعد میبینید دانشگاه کارنامه onofficial قبول میکنه یا نه
اگه این طوری هستش بدین مترجم مهر معمولی خودش رو بزنه و ترجمه غیر رسمی بکنه
وگرنه بهتره بدین سایت وزارت علوم مهر و ...بکنه برگردونه بعد ببرین ترجمه رسمی(تمام مهرها میخوره روش) بکنین یه دفعه و راحت شین
اونایی که official میخوان باید یا دانشگاه کارنامه انگلیسی بده یا شما ترجمه میکنین میذارین تو پاکت دانشگاه
من دومی رو پیشنهاد میکنم چون بلاخره لازم دارین رسمی رو
سیستم تایید هم دوستان میگن پیچیدس!!
با احترام
اول تمام مدارک رو ازاد میکنید
بله هر دو لازمه واسه دکترا
بعد میبینید دانشگاه کارنامه onofficial قبول میکنه یا نه
اگه این طوری هستش بدین مترجم مهر معمولی خودش رو بزنه و ترجمه غیر رسمی بکنه
وگرنه بهتره بدین سایت وزارت علوم مهر و ...بکنه برگردونه بعد ببرین ترجمه رسمی(تمام مهرها میخوره روش) بکنین یه دفعه و راحت شین
اونایی که official میخوان باید یا دانشگاه کارنامه انگلیسی بده یا شما ترجمه میکنین میذارین تو پاکت دانشگاه
من دومی رو پیشنهاد میکنم چون بلاخره لازم دارین رسمی رو
سیستم تایید هم دوستان میگن پیچیدس!!
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.