24-02-2014, 08:52 AM
(24-02-2014, 02:43 AM)'babakps' نوشته: سلام
من دانشجوی سال آخر مهندسی آی تی گرایش تجارت الکترونیک دانشگاه علمی کاربردی هستم
در مورد فاند و مدارک زبان اطلاعات زیادی ندارم
میخواستم اول بهم کمک کنید بدونم کدوم دانشگاهای معتبر کانادا تو رشته من و ترجیحا گرایش خودم پذیرش دارن،واسه مدرک زبان از کجا شروع کنم،و درمورد فاند هم بهم یکمی اطلاعات بدید خواهشا
ضمنا هزینه تحصیلیشون چطوره و ایا کمک هزینه هم دارن و ثر چه حدیه
میدونم وقت زیادی واسه جواب دادن باید بذارید اما خواهشا کمکم کنید
ضمنا معدلم هم تو مقطع کاردانی 17.60 و مقطع کارشناسی قطعا بالای 17.50 خواهد بود
سلام بر شما
پیشنهاد من اینه که قبل از هر کاری راجع به کشور مورد نظر و امتحلن های زبان مربوطه اطلاعات کسب کنین.
با توجه به اینکه شما کانادا رو هدف قرار دادین بهتره اینجا و اینجا رو ببینید.
همچنین بهتره همین تاپیک رو بخونید کامل از اول وقت بذارید تا افرادی با شرایط نزدیک خود رو پیدا کنید و اطلاعات کسب کنید.
در کل میتونم بگم درسته دانشگاهتون زیاد مطرح نیست ولی معدلتون خوبه و کانادا هم معدل محوره.
صد در صد نمره بالای تافل و یا ایلتس و حتی مقاله میتونه گره گشای کار شما باشه.
این که کدوم دانشگاهها چه رشته هایی ارایه میدن بهتره از لینک خود دانشگاهها استفاده کنید و کم کم شروع به مطالعه کنید تا متوجه بشید کلا چطوری باید اپلای کرد و چی میخوان.
در نهایت اینکه از کجا شروع کنم جوابش خیلی ساده هستش:
از اینجا
بااحترام
پیشنهاد من اینه که قبل از هر کاری راجع به کشور مورد نظر و امتحلن های زبان مربوطه اطلاعات کسب کنین.
با توجه به اینکه شما کانادا رو هدف قرار دادین بهتره اینجا و اینجا رو ببینید.
همچنین بهتره همین تاپیک رو بخونید کامل از اول وقت بذارید تا افرادی با شرایط نزدیک خود رو پیدا کنید و اطلاعات کسب کنید.
در کل میتونم بگم درسته دانشگاهتون زیاد مطرح نیست ولی معدلتون خوبه و کانادا هم معدل محوره.
صد در صد نمره بالای تافل و یا ایلتس و حتی مقاله میتونه گره گشای کار شما باشه.
این که کدوم دانشگاهها چه رشته هایی ارایه میدن بهتره از لینک خود دانشگاهها استفاده کنید و کم کم شروع به مطالعه کنید تا متوجه بشید کلا چطوری باید اپلای کرد و چی میخوان.
در نهایت اینکه از کجا شروع کنم جوابش خیلی ساده هستش:
از اینجا
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.