15-04-2014, 01:08 PM
(11-04-2014, 08:35 PM)'M1KE' نوشته: معدلتون خوبه ولی نمره آیلتس تون لب مرزی هست و بهتر بود 7 یا بهتر می گرفتین.
1- فکر نمی کنم مشکل خاصی بوجود بیاره.
2- همه مدرک هایی که مورد تایید وزارت علوم ایران باشند و ترجمه اونها به تایید قوه قضاییه و امور خارجه برسه مورد تایید هستند.
3- در رشته شما من ندیدم دانشگاه های کانادا مدرک GRE بخواهند.
4- رشته آی تی رو بیشتر در مقطع کارشناسی دارند و در ارشد محدود هست.
یک مورد دانشگاه یورک هست که رشته Information Systems and Technology رو برای مقطع ارشد داره منتهی در ملزومات پذیرش اون اشاره شده که باید دست کم تافل 100 داشته باشید. اشاره ای به نمره آیلتس معادل نکرده ولی می تونید بپرسید شاید قبول کردند. دانشگاه یورک جزو دانشگاه های خوب کانادا هست.
مورد دوم دانشگاه اونتاریو هست که رتبه اش تعریفی نداره و دیدم رشته Information Technology Security رو برای مقطع ارشد داره که حداقل آیلتس 6.5 رو قبول داره و می تونید براش اپلای کنید. منتهی همون طور که گفتم دانشگاه نسبتا ناشناخته ای هست. اسمش شبیه دانشگاه اونتاریوی غربی که به دانشگاه وسترن معروفه هست ولی اون نیست!
در کل رشته Computer Science رو من خیلی بیشتر دیدم و به نظرم می تونید اون رو هم در نظر داشته باشید. ولی در حالت کلی برای ارشد دانشگاه ها منابع فاند محدودتری در مقایسه با دکترا دارند.
سلام
ممنون
دانشگاه یورک تو شهر تورونتو هستش ظاهرا "این دانشگاه فاند میده واسه ارشد؟"
البته به رنکینگ دانشگاه وسترن نگاه کردم 225-250 ، بدک نیست برای من اگه فاند بده که عالی هم هست
نظر شما چیه ؟
ممنون
دانشگاه یورک تو شهر تورونتو هستش ظاهرا "این دانشگاه فاند میده واسه ارشد؟"
البته به رنکینگ دانشگاه وسترن نگاه کردم 225-250 ، بدک نیست برای من اگه فاند بده که عالی هم هست
نظر شما چیه ؟