24-07-2014, 10:06 PM
با توجه به اینکه معدل تون خوبه و نسبتا مرتبط هست فکر نمی کنم مشکل خیلی زیادی وجود داشته باشه. در نیازمندی های سایت دانشگاه ها معمولا به طور مستقیم به این موضوع اشاره نمیشه و با عبارت هایی مثل "داشتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه شناخته شده" به این موضوع اشاره میشه. بهتره سطح زبان تون رو به حدود آیلتس 7.0 برسونید.
دانشگاه هایی مثل تورنتو، مک گیل، آلبرتا، کلگری، مک مستر، منیتوبا و وسترن این رشته رو دارند که در زیر لینک مربوط به این رشته شون رو گذاشتم. اولی ها معروف تر هستند و شرایط شون به طبع سخت تر هست.
دانشگاه تورنتو
دانشگاه مک گیل
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه مک مستر
دانشگاه کلگری
دانشگاه وسترن
دانشگاه منیتوبا
دانشگاه هایی مثل تورنتو، مک گیل، آلبرتا، کلگری، مک مستر، منیتوبا و وسترن این رشته رو دارند که در زیر لینک مربوط به این رشته شون رو گذاشتم. اولی ها معروف تر هستند و شرایط شون به طبع سخت تر هست.
دانشگاه تورنتو
دانشگاه مک گیل
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه مک مستر
دانشگاه کلگری
دانشگاه وسترن
دانشگاه منیتوبا
(24-07-2014, 03:27 PM)'immun' نوشته: سلام به همگی
فارغ التحصیل میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد کرج با معدل 15:92 هستم و الانم دانشجوی سال دوم پرستاری هستم. میخواستم بدونم شانسی برای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد ایمونولوژی دارم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -