معدل کارشناسی و کارشناسی ارشدتون هر دو تقریبا خوب هستند و حداقل های بیشتر دانشگاه ها رو برآورده می کنند. چیزی که شانس شما رو بیشتر می کنه همون نمره زبان و نمره GRE خواهد بود.
1- اگر نفر اول استاد راهنمای شما بوده باشه خیلی اهمیتی ندارد.
2- بسته به اینکه چه نمره ای در زبان و GRE بیاورید شانس شما هم کم و زیاد میشه. ولی اگر من جای شما بودم انرژی خودم را روی رتبه هایی در حدود 100 تا 500 صرف می کردم. البته این رتبه بندی ها هم گاهی عمومی هستند و ممکن است دانشگاهی که به طور عمومی دارای رتبه 300 هست در رشته خاص شما 20 امین دانشگاه باشد که تشخیص این موارد نیاز به کمی زیرکی و جستجو دارد.
3- اساس دانشگاه های آمریکا برای مدرک زبان بر Toefl هست با این حال خیلی از آنها مدرک معادل IELTS Academic را هم قبول می کنند. اگر در وبسایتشان اشاره کرده باشند که مشکلی نیست. اگر هم به طور مستقیم اشاره نکرده باشند با صحبت کردن با استاد یا دیگر مسوولان دانشگاه گاهی قبول می کنند که مدرک آیلتس معادل هم بدهید.
4- خیلی از رشته ها GRE را برای دکتری می خواهند. اینکه همه رشته ها می خواهند یا خیر را نمی دانم. برای این موارد وبسایت خود آن دانشگاه ها بهترین مرجع هست. اینجا می توانید در مورد همه آزمون ها اطلاعات بگیرید.
آزمونها
1- اگر نفر اول استاد راهنمای شما بوده باشه خیلی اهمیتی ندارد.
2- بسته به اینکه چه نمره ای در زبان و GRE بیاورید شانس شما هم کم و زیاد میشه. ولی اگر من جای شما بودم انرژی خودم را روی رتبه هایی در حدود 100 تا 500 صرف می کردم. البته این رتبه بندی ها هم گاهی عمومی هستند و ممکن است دانشگاهی که به طور عمومی دارای رتبه 300 هست در رشته خاص شما 20 امین دانشگاه باشد که تشخیص این موارد نیاز به کمی زیرکی و جستجو دارد.
3- اساس دانشگاه های آمریکا برای مدرک زبان بر Toefl هست با این حال خیلی از آنها مدرک معادل IELTS Academic را هم قبول می کنند. اگر در وبسایتشان اشاره کرده باشند که مشکلی نیست. اگر هم به طور مستقیم اشاره نکرده باشند با صحبت کردن با استاد یا دیگر مسوولان دانشگاه گاهی قبول می کنند که مدرک آیلتس معادل هم بدهید.
4- خیلی از رشته ها GRE را برای دکتری می خواهند. اینکه همه رشته ها می خواهند یا خیر را نمی دانم. برای این موارد وبسایت خود آن دانشگاه ها بهترین مرجع هست. اینجا می توانید در مورد همه آزمون ها اطلاعات بگیرید.
آزمونها
نقل قول:سلام دوستان ممنون میشم من رو راهنماییم کنید.فوق لیسانس دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات معدل 16.74لیسانس دانشگاه آزاد تهران جنوب معدل 15.30یک مقاله ISI دارممدرک زبان و GREندارم فعلا.سوالام:1- تو مقاله نفر اول نیست اسمم این خیلی اهمیت داره؟2-با فرض داشتن مدرک زبان و GRE شانس گرفتن فول فاند برای من چقدر هست؟ اگر شانس خوبی هست دانشگاههای با چه رنکی به نظرتون بهتر هست وقت بذارم براشون؟3-میدونید چه دانشگاههایی از اونهایی که به من توصیه میکنید آیلتس میخوان ؟4-اینجور که متوجه شدم GRE برای تمام رشته ها الزامیه درسته؟ لینکی تو همین سایت هست که راجع به چگونگی امتحان و هزینش صحبت کنه؟میشه لینکشو بذارید؟با تشکر از توجهتون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -