07-10-2013, 12:50 AM
(07-10-2013, 12:35 AM)'Andre' نوشته: دوستان، من ارشد رشته ریاضی کاربردی ام. با مشاوره از یکی از دوستان که در کانادا در رشته ی ریاضی محض پذیرش گرفته بود (الان فارغ تحصیل شده)، امتحان IELTS رو پیگیری کردم، و در آزمون بعدی IELTS برای اولین بار شرکت می کنم و امیدوارم که به حد نصاب برسه (حداقل 7). سوال اینجاست در خیلی از موارد دوستان راجع به TOFFEl صحبت می کنند، دانشگاهی هم در USA دیدم که حداقل های GRE و تافل رو مورد نظر رو معرفی کرده بود. امیدوارم که مسیر رو اشتباه نرفته باشم (چون دوستم پذیرش گرفت به نظر مسیر درست میاد). با این توضیحات من علاوه بر حداقل های IELTS به Gmat هم نیاز دارم (دوستم گفت واسه USA در این آزمون هم باید حداقل ها رو کسب کنی)؟
دوست من
برای ادامه تحصیل در رشته خودتون در مقطع دکترا مدرک آیلس رو هم آمریکا قبول میکنه .
شما به gre هم نیاز دارید برای گرفتن پذیرش
اما جی مت نیازی ندارید مگر اینکه بخواهید در رشته های مدیریت و حسابداری و فایناس شرکت کنید. برای رشته های علوم پایه جی ار ای نیاز هست دوست من نه جی مت (Gmat)
موفق باشین
برای ادامه تحصیل در رشته خودتون در مقطع دکترا مدرک آیلس رو هم آمریکا قبول میکنه .
شما به gre هم نیاز دارید برای گرفتن پذیرش
اما جی مت نیازی ندارید مگر اینکه بخواهید در رشته های مدیریت و حسابداری و فایناس شرکت کنید. برای رشته های علوم پایه جی ار ای نیاز هست دوست من نه جی مت (Gmat)
موفق باشین