(25-10-2013, 01:58 AM)'y.azizi' نوشته: سلام بچه ها.
این شرایط منه...البته رزومه ی کاملم رو Attach کردم میتونید به اون هم نگاهی بندازید. .......
------------------------------------
1- مقطع تحصیلی و دانشگاه : لیسانس دانشگاه تبریز معدل 16.12 ... رتبه سوم ... top 10% رشته مهندسی برق
2- مقطع تحصیلی و دانشگاه : فوق لیسانس دانشگاه امیرکبیر معدل 15.85 رشته مهندسی برق (دو سال پیش از ارشد امیرکبیر فارغ التحصیل شدم. )
3. نمره زبان : دو سال پیش دادم شدم 79 ---- 23 نوامبر دوباره میخام بدم. امیدوارم بالای 90 بیارم.
4.نمره GRE : دو سال پیش دادم شدم 303 (V:143, Q:160, W:3) --- دوازده اکتبر دوباره امتحان دادم. امیدوارم بالای 320 بیارم.
5. تعداد مقاله و نوع : 4 مقاله کنفرانس داخلی.... 2 مقاله ژورنالی سابمیت---(خب تو رشته ی ما (رباتیک و مکاترونیک) یه کم سخته هم کار عملی بکنی هم سریع مقاله ش کنی)
6. تعداد کتاب های تالیف شده: دو عدد کتاب دانشگاهی در زمینه الکترونیک کاربردی به عنوان مولف اصلی به همراه استادم تالیف کرده ام و در دانشگاه تدریسش کرده ام.
7. شرایط خاص رتبه سوم در مسابقات بین المللی رباتیک امیرکبیر و خوارزمی.....4 سال سابقه تدریس در دانشگاه برای undergraduate level ---(درسهای تخصصی)....... 8 مورد TA دارم.
8. کشورهای مورد نظر به عنوان اولویت فقط آمریکا----(اگه نشد همین ایران میمونم دکترا میخونم) - SOP و PHS نسبتا خوبی دارم. امتیاز First Generation را دارم که اکثر دانشگاه های امریکا بهش توجه میکنند. از 5 استاد جوابهای نسبتا خوبی گرفتم....
LOR نسبتا قوی از یک professor در امیرکبیر و دو assosiate professor دانشگاه امیرکبیر و یک assistant professor دانشگاه تبریز دارم. یک استاد امیرکبیر تضمین کرده نمره معدل پایین ارشدم را در LOR کاور میکند. (رییس تحصیلات تکمیلی همون دانشگاهی هست که توش تدریس میکردم و TAش هم بودم چند بار)(پیگیر شدم گفت اینکارو کرده)
من یکی دو سالی میشه که دارم تحقیق میکنم. من امسال دکتری برق یه دانشگاه در تهران قبول شدم و راضی ام ولی اگه آمریکا امسال دکترا با فاند کامل رنک زیر 100 قبول شم مرخصی میگیرم میرم بعدش اگه خوب بود و اونجا راضی بودم، به کسی وکالت میدم بره دکترای اینجا رو انصراف بده واسم. رشته ی تحصیلی من طوری هستش که اکثرا دانشگاه های خوب ارائه ش میدن و با توجه به شرایط خودم و این شرایطی که ذکر کردم و با تحقیقاتی که انجام دادم دراین دوساله، به لیستی از دانشگاه ها رسیدم که 9 تایی که اپلای کردم رو واستون میزارم تا نظرتون رو بهم بگید. ) اگه این دانشگاه ها رو قبول نشم همین ایران میمونم و ادامه تحصیل میدم انشاالله . راستش هدفم این نیست که به هر ترتیبی شده از ایران خارج شم. دانشگاه هایی که اپلای کردم با تحقیق و ممارست و این که استادای خاصی با زمینه کاری های خاصی مد نظرم بوده، انتخاب کردم و توکلم دیگه به خداست.
اگه لطف کنید با توجه به وضعیت پروفایل من، نظرتون رو راجع به دانشگاه هایی که اپلای کردم بگید. ممنون
لیست دانشگاه هایی که من اپلای کردم:
------------
Berkeley (این دانشگاه اساتیدش کلا جواب نمیدن. با شاگرداشون خیلی مکاتبه کردم و خیلی هاشون گفتن اپلای کن شانس داری ولی به هر حال میدونم که فقط میخام شانسمو امتحان کنم واسه اینجا)
----------
Boston (یک استادش جواب خوبی داده که دانشجو میخام زمینه کاری شما هم به من میخوره اگه برت دارم فاند کامل بهت میدم ) ------------
Maryland
--------
Penn State (یک استادش گفته دو تا دانشجو میخام، زمینه کاری مورد نظر رو با هم مرور کردیم و ریز نمرات و اس اٌ پی و رزومه و دیگر چیزهامو خواست و گفت اپلای کن)
--------
Carnegie Mellon
---------
Case Western Reserve
----------
Michigan State University (یک استادش دانشجو میخاد و مکاتبه کردم و گفت هنوز هم دانشجو میخام و الی آخر)
--------------
University of California, Santa Barbara (یک استاد ایرانی داره که دانشجو میخاد )
---------------
Princeton (با یک استاد خیلی خوب مکاتبه کردم و خیلی جزئیات کارش رو توضیح داده واسم و خیلی خوب واسه مکاتبه با من وقت گذاشت و راهنمایی کرد و حتی چندین استاد دانشگاه های مختلف دنیا رو مثال زد که این قبلا دانشجوش بودن و اینا و آخرشم گفت که اسمش رو تو اس اٌ پی بزنم.)
------------
میدونم که سبد اپلایم شاید خیلی خوب نباشه ولی نتونستم خودمو قانع کنم که واسه این دانشگاه ها اپلای نکنم. در واقع این 9 تا دانشگاه رو به عنوان دانشگاه های مورد علاقه خودم در نظر گرفتم. حالا میخام 9 تا دیگه رو با در نظر گرفتن رنک های پایین تر و متوسط انتخاب کنم. البته زیادی اصرار ندارم که رنک پایین اپلای کنم چون الان دانشجوی ترم یک دکتری هستم تو تهران و هنوز نتوستم به نتیجه برسم که رها کردن دکترای داخل برای تحصیل در دانشگاه های رنک پایین، ارزش داره یا نه. بازم میخام شروع کنم دوباره به اساتید ایمیل بزنم.
---------
حالا از بین لیست دانشگاه هایی که در زیر نوشتم میخام 9 تا دیگه هم انتخاب کنم و اپلای کنم. استادم گفته تو دانشگاه new mexico و san antonio اگه اپلای کنم اونجا میشناسنش. ولی هنوز به نتیجه نرسیدم که ارزش داره این جور دانشگاه ها یا نه؟ ممنون.
میخاستم با در نظر گرفتن شرایط بنده، نظرتون رو راجع به این دانشگاه ها از نقطه نظر شانس پذیرش من بفرمایید. بزرگواری میکنید.
در واقع از بین دانشگاه های زیر قصد دارم 9 دانشگاه رو انتخاب کرده و اپلای کنم. (قبلا 9 دانشگاه رو اپلای کردم)
1- Georgia Institute of Technology
2-Notre Dame University
3- University of Washington, Seattle
4- Purde University
5- University of Texas, San Antonio
6- Indiana University, Purdue
7- Rice University, Houston, TX (گروه کنترلش در دانشکده مهندسی مکانیک است)
8-University of Florida, Gainesville, FL (گروه کنترلش در دانشکده مهندسی مکانیک است)
9- University of New Mexico
10- Vanderbilt University, Nashville, TN
11- University of Virginia, Charlottesville, VA
12-University of Minnesota, Minneapolis
13-University of Chicago, Chicago, IL
14-University of California, San Diego, La Jolla, CA
15-University of California, Riverside, Riverside, CA
16-University of California, Davis, Davis, CA
17-University of California, Irvine, Irvine, CA
18-University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC
19-University of Illinois at Chicago, Chicago, IL
20-University of Houston
-----------------------------------------
نمیدونم چه جوری از شما دوستان تشکر کنم که اینقدر با صبوری لطف میکنید و جواب سوالای من و دیگر دوستان رو میدید. بینهایت سپاسگذارم.
دوست عزیز ممنون نظر من رو هم خواستید
خدمتتون عارض هستم که همون طور که دوستموون گفتن با این نمارت زبان که قطعا گرفتن پذیرش از این دانشگاههایی که ذکر کردید زیاد امکان پذیر نیستش مگر اینکه استادی تمام کارهای شما رو رو به راه کند(منظورم استادی نیس که دنبال دانشجو باشه) استادی که فقط بتواند کار شما رو جور کند..
اکثر این دانشگاهها فارغ از رنک رقابتی بوده و شدیدا روی نمرات جی ار ای و معدل دروس تخصصی حساسیت نشان میدهند.
شما با داشتن نمرات زبان دیگه مسیرتون تقریبا روشن میشه
البته مثلا دانشگاه new emexico که در رشته شما رنک 76رو داره ممکنه باز تا حدی شما رو برداره یا حتی دانشگاههای کالیفرنیا که دید خوبی احتمالا نسبت به بچه های داخل کشور دارن تا حدی حالا اغماض بکنن ولی اونم بازم میگم بهتره حتما نمرات زبانتون بیاد بعد نظر بدیم
من پیشنهادم به شما اینه ه به minimum requirement های این دانشگاه سری بزنید و ببینید چی خواستن و نسبت به اون حرکت کنید...فک کنم اکثر دانشگاههای نام بردید حداقل حداقل حداقل دیگه 310 رو بخوان و بسیاریشون320 و حتی 330 به بالا رو میخوان با رایتینگ 4
البته این موارد دلیل نیست مثلا یکی با رایتینگ 3 نتونه وارد دانشگاه بشه چون سایر موارد رزومه هم تو امریکا تاثیرگذاره و زیاد سخت گیری نمیکنن ولی بحث بحث رقابت با سایر دانشجوهاست در این گونه موارد
البته این رو میگم من بر خلاف بسیاری از افراد که ممکنه زودی بشنون مثلا top 10 یا top20 براتون بگن که اینو باش داره بزرگ میکنه همه چی رو .من اعتقاد دارم کار نشد نداره و شما پیگیر هدفتون باشید قطعا به اون میرسید
پیروز باشین
خدمتتون عارض هستم که همون طور که دوستموون گفتن با این نمارت زبان که قطعا گرفتن پذیرش از این دانشگاههایی که ذکر کردید زیاد امکان پذیر نیستش مگر اینکه استادی تمام کارهای شما رو رو به راه کند(منظورم استادی نیس که دنبال دانشجو باشه) استادی که فقط بتواند کار شما رو جور کند..
اکثر این دانشگاهها فارغ از رنک رقابتی بوده و شدیدا روی نمرات جی ار ای و معدل دروس تخصصی حساسیت نشان میدهند.
شما با داشتن نمرات زبان دیگه مسیرتون تقریبا روشن میشه
البته مثلا دانشگاه new emexico که در رشته شما رنک 76رو داره ممکنه باز تا حدی شما رو برداره یا حتی دانشگاههای کالیفرنیا که دید خوبی احتمالا نسبت به بچه های داخل کشور دارن تا حدی حالا اغماض بکنن ولی اونم بازم میگم بهتره حتما نمرات زبانتون بیاد بعد نظر بدیم
من پیشنهادم به شما اینه ه به minimum requirement های این دانشگاه سری بزنید و ببینید چی خواستن و نسبت به اون حرکت کنید...فک کنم اکثر دانشگاههای نام بردید حداقل حداقل حداقل دیگه 310 رو بخوان و بسیاریشون320 و حتی 330 به بالا رو میخوان با رایتینگ 4
البته این موارد دلیل نیست مثلا یکی با رایتینگ 3 نتونه وارد دانشگاه بشه چون سایر موارد رزومه هم تو امریکا تاثیرگذاره و زیاد سخت گیری نمیکنن ولی بحث بحث رقابت با سایر دانشجوهاست در این گونه موارد
البته این رو میگم من بر خلاف بسیاری از افراد که ممکنه زودی بشنون مثلا top 10 یا top20 براتون بگن که اینو باش داره بزرگ میکنه همه چی رو .من اعتقاد دارم کار نشد نداره و شما پیگیر هدفتون باشید قطعا به اون میرسید
پیروز باشین
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.