07-12-2013, 12:01 AM
(05-12-2013, 07:09 PM)'amirgood' نوشته: با سلام. می خواستم یه راهنمایی من را بکنید برای فاند گرفتن از دانشگاه های آمریکا.من دارم کارشناسی می خونم و می خواهم برای مخابرات میدان اپلای کنم.
رزومه ی من:
معدل لیسانس: 17.68
مهندسی برق-مخابرات از دانشگاه صنعتی اصفهان
نمره زبان: تافل 95...... GRE: Quant:163/170,,,Verbal:148/170,,,,Writing: 3/6
یک مقاله ی ژورنال(IEEE Transaction) و یک مقاله کنفرانس دارم. یه چند تا هم under preparation دارم.
می خواستم بپرسم که شانس پذیرش گرفتن دکترای مستقیم دارم از دانشگاه های خوب آمریکا!؟
شانس ام برای مستر با فاند چجوریه!؟ البته برای دانشگاه های پایین تر!!
وضعیت نمره GRE و Toefl ام چه جوریه؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین. با تشکر.
من هم با صحبتهای Charming گرامی موافقم. به نظر من شما شانس گرفتن پذیرش و فاند رو برای دکترای مستقیم دارید. معدل لیسانستون خیلی خوبه و نمرات امتحانهاتون هم نمرات خوبی هستند و دانشگاهی که ازش مدرک گرفتهاید هم دانشگاه خوبیه. اینها همه مثبت هستند و به شما کمک خواهند کرد که بتونید پذیرش بهتری بگیرید. داشتن مقالههای معتبر هم برای دانشجوی لیسانس مثبته، به خصوص اگر دنبال پذیرش دکترا هستید، نشون دهنده اینه که شما اهل تحقیق هستید و این نکته مثبتی خواهد بود.
اگر گرفتن فاند براتون مهمه بهتره که برای دکترا اقدام کنید. معمولا در امریکا گرفتن فاند برای کارشناسیارشد ساده نیست و احتمالش به مراتب کمتر از دکتراست.
اگر گرفتن فاند براتون مهمه بهتره که برای دکترا اقدام کنید. معمولا در امریکا گرفتن فاند برای کارشناسیارشد ساده نیست و احتمالش به مراتب کمتر از دکتراست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.