11-06-2015, 09:23 AM
سلام
دوستان چجوری میشه از بین این همه دانشگاه انتخاب رو محدود کرد؟
دوستان چجوری میشه از بین این همه دانشگاه انتخاب رو محدود کرد؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
(11-06-2015, 09:23 AM)'rooh2015' نوشته: سلام سلام اول با توجه به شرایط رزومتون محدوده ی رنک رو مشخص کنید و بعد تو اون بازه رنک به دنبال دانشکده هایی باشید که زمینه های تحقیقاتیشون بیشتر با علاقمندیهای شما مچ هست و استادهای بیشتری در اون زمینه فعالیت دارند. در مراحل بعدی هم میتونید موارد دیگه ای مثل مینیممهای پذیرش، هزینه ها، کمک هزینه ها و بورسیه ها، ایالت و شهر، فرایند اپلیکیشن (هزینه اپلای،آنلاین یا پستی) رو با توجه به اولویتهای خودتون در نظر بگیرید. موفق باشید ![]()
11-06-2015, 11:18 AM
اگر برا PhD اقدام می کنید مسلما محدودکننده ترین عامل پاسخ استاد به میل شماست. شما ممکنه صدها ایمیل بزنید و دو سه تا بیشتر جواب خوب نگیرید. البته پوزیشن ها هم هستن که اغلب برا اونها هم OK استاد لازمه. اگر هم برا دکتری اقدام نمی کنید که پست ftn عزیز کاملا صادقه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
11-06-2015, 11:23 AM
خب چجوری میشه متوجه شد چه محدوده ی رو باید سرچ کنم؟ ا کجا بفهمم شرایطم به چه رنکی میخوره؟
مثلا با توجه به شرایط گفته شده و حداقل جی آر ای 300 باید قید 1 تا 50 رو زد؟ خیلی دانشگاه ارند. یکی از یکی بهتر
14-06-2015, 01:42 PM
با سلام. من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه هنر تبریز هستم. معدلم 18 و در دوره کارشناسی هم از دانشگاه سراسری قزوین با معدل 17 فارغ التحصیل شدم.
فعلا مقاله ISI ندارم و برای امتحان آیلتس هم دست نگه داشتم... اما با توجه به آزمون های سمپل میتونم نمره 7.5 رو بگیرم. در مورد ریکامندیشن هم دوتا استاد داشتم که یکی در استرالیا و دیگری انگلستان درس خونده بودن و میتونن کمکم کنن. خیلی دوست دارم بتونم از یکی از دانشگاه های آمریکا فاند بگیرم. بنظرتون احتمالش چقدره بتونم برای دکترا اپلای کنم؟ و اینکه پروسه اپلای کردن یکم سردر گمم کرده...میشه در این مورد هم کمی راهنمایی کنید با تشکر
18-06-2015, 05:31 PM
~~با سلام خدمت دوستان گرامی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه
من لیسانس مهندسی معدن با معدل 14.54 و ارش ژئوفیزیک با معدل 17.88 هردو از دانشگاه دولتی دارم نمره زبان تافل 105 دارم ولی مقاله isi ندارم و فقط چندتا مقاله کنفرانسی داخلی دارم میخواستم واسه دکترا اقدام کنم، میخواستم ببینم شانسی برا پذیرش از دانشگاه های آمریکا دارم یا نه البته با فاند؟
19-06-2015, 02:06 AM
(14-06-2015, 01:42 PM)'nargesr' نوشته: سلام
حقیقتش راهنمایی در خصوص چیزی که ]خر فرمایشات شماست کار ساده ایی نیست. اپلای کردن یک پروسه طولانیه و صبر و حوصله و مطالعه میطلبه. اونام که کم طاقت تر هستند و اصولا خودشون کارهای عادیشونم انجام نمیدند میرن از شرکتهای اخذ پذیرش استفاده میکنند. شما هم اگر اهل مطالعه این سایت نیستید و منتظرید یک نفر از اول تا آخر همه چیر زو بگه به نظرم پاسخی دریافت نمیکنید. فقط در مورد سوالتون روزمه خوبی دارید و اگر همت کنید در ویزا هم مشکلی نخواهید داشت البته اگر رزومه اتون مورد خاصی نداشته باشه. سریعتر آزمون زبانتون رو بدید و به این سمپل ها اعتماد نکنید. از الان باید دانشگاه ها رو تک تک بررسی کنید و دنبال استاد باشید. موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
19-06-2015, 02:09 AM
(11-06-2015, 11:23 AM)'rooh2015' نوشته: سلام
محاله کسی بتونه با قطعیت پاسختون رو بده. اگر کسی همچین ادعایی کرد باور نکنید. با شرایط ضعیف ممکنه طوری خودشون رو پرزنت کرده باشند که از دانشگاه که به نظر ما غیر ممکنه پذیرش گرفته باشند و با شرایط ایده آل فردی رو میشناسم که با تعداد بالا مقاله از رنک 120 هم پذیرش نگرفت و ایران ادامه تحصیل داد. شانس گزینه خیلی مهمی که متاسفانه از دست شخص خارجه. شما فقط سعیتون رو بکنید و برای هر رنکی اقدام کنید اینطوری بالاخره از یک جا موفق میشید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
19-06-2015, 12:18 PM
(18-06-2015, 05:31 PM)'reza8967' نوشته: ~~با سلام خدمت دوستان گرامی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه سلام. ببین دوست عزیز من خودم دقیقا توی همین تاپیک از دوستان نظر خواهی کردم و شرایطمو گفتم. جوابای بسیار سردی دادن و یه ضد حال اساسی رو متحمل شدم. البته با وضعیت من یه جورایی حقم داشتن. اما من کار خودمو کردم. گشتم و گشتم. تقریبا تمام دانشگاههای دنیا رو تو 4 ماه گشتم. و دانشگاههایی رو که با وضعیت من جور در می اومد رو پیدا کردم و اونجاها اپلای کردم و ازشون پذیرش با فاند گرفتم اونم واسه فوق لیسانس جوری که خودم باورم نمیشد. این دانشگاهها حتی جز دانشگاههای رنک زیر 200 بودن. واسه هر کسی با هر شرایطی یه سری دانشگاههای مناسب و حتی رنک خوب پیدا میشن. بی خودی هم از این و اون نپرسید آقا من وضعیتم خوبه یا نه؟ به جاش دنبال دانشگاه و استاد بگردید. وضعیت شما خیلی از من بهتره. بگردید. مقالاتتون هم خوبن. فقط باید به استاد ثابت کنید که خوب مطالب رو اشراف دارید. من دادشم همینکارو کرد. واسه فوق اپلای کرد یو بی سی و 55000 تا فاند گرفت. چون استادو به خوبی قانع کرده بود.
22-06-2015, 12:53 PM
سلام دوستان
من لیسانس شیمی کاربردی آزاد تهران مرکز با معدل 16.61 ارشد شیمی آلی سراسری تهران با معدل 17.15 یه مقاله آی اس آی باایمپکت 2.1 دارم میخواستم بدونم برای رنک 400تا 500 چقدر شانس پذیرش با فاند کامل دارم و نمرات زبانم حدودا باید چند باشه؟ هدفم اینه از یه دانشگاه رنک پایین پذیرش بگیرم بعد ترنسفر کنم. ممنون |
|