05-07-2015, 03:57 AM
بازم ممنون كه راهنمايي كردين.
بااين حساب تو چه محدوده اي شانس قبولي دارم؟؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
05-07-2015, 03:57 AM
بازم ممنون كه راهنمايي كردين.
05-07-2015, 05:00 AM
سلام
کارشناسی میکروبیولوژی معدل 17 ارشد بیوشیمی بالینی معدل 17.90 مقالهisi 1 نمایه شده در pubmed تافل110 GRE 320 مخواستم بدونم اگه چنددانشگاه از رنک100 تا 150 اپلای کنم منطقی هست واسه گرفتن فاند؟
05-07-2015, 07:53 AM
(05-07-2015, 05:00 AM)bio2015 نوشته: سلام درود منظورتون از منطقی دقیقا چی هست؟ معدلهای شما خوبه و نمرات زبان هم همینطور. اینجا چون تاپیک آمریکاست، بهتره فقط به این مورد زوم کنیم. شما از دانشگاههای رنک 20 تا 100 usnews اپلای کنید احتمال گرفتن فاند به نظر من از دانشگاههایی با رنک دور و بر 60 زیاد هست. البته نگفتین کدوم دانشگاه درس خوندین ولی در حالت کلی شانس خوبی دارین به خصوص فاند از نوع TA. چند تا هم به اساتید ایمیل بزنین ببینین چه جوابی میدن در مورد رزومتون هرچند به نظر من به علت بالا رفتن حجم ایمیلها معمولا اساتید بیشتر روی سابقه تحقیقاتی دانشجوها زوم میکنند. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. (05-07-2015, 03:57 AM)ارمان٢٢ نوشته: بازم ممنون كه راهنمايي كردين. در کل نمیشه گفت. دوست خودم از یه دانشگاه رد شده ولی از دانشگاه بالاتر با فاند خوب پذیرش گرفته. میترسم یه محدوده بگم و شما خودت رو محدود کنی به همونا یا مشکلات دیگه پیش بیاد. شما خوب بگرد و شرایطت رو با ملزومات دانشگاههای مختلف چک کن. مطمئنا دانشگاههای خوب رنک 20 تا 50 امریکا پیدا میشن که شما شرایطت واسشون خوبه. ولی دانشگاههای رنک پایین تر هم اپلای کن. منظورم بالاتر 50 هست.
05-07-2015, 02:47 PM
(05-07-2015, 07:53 AM)Charming نوشته: درود ممنون از پاسختون.فقط من باید قبل اپلای به اساتید دانشگاهها ایمیل بزنم؟اگه جواب ندادن دیگه اون دانشگاههارو اپلای نکنم؟
05-07-2015, 06:34 PM
(05-07-2015, 02:47 PM)bio2015 نوشته: ممنون از پاسختون.فقط من باید قبل اپلای به اساتید دانشگاهها ایمیل بزنم؟اگه جواب ندادن دیگه اون دانشگاههارو اپلای نکنم؟ خیر برای آمریکا نیاز نیست. ولی توصیه میشه برای قطعی کردن فاند RA واسه اساتید ایمیل بزنید. کلا میدونید من تجربه خودم رو میگم: استاد پیدا کردن نه تنها از نظر کمک هزینه بلکه یک دغدغه شما رو در حین ورود به دانشگاه کم میکنه، یعنی دغدغه این رو ندارین که رسیدین به یک دانشگاه خاص بگین وای حالا با کدام استاد کار کنم. پ.ن: تکرار میکنم واسه آمریکا نیازی به پیدا کردن استاد نیست و شما حتی میتونید از یک دانشگاه رنک 10 پذیرش بگیرید. بااحترام، ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
06-07-2015, 01:24 PM
سلام من دانشجوی رشته صنایع دانشگاه شریف ترم 6 هستم معدل کلم هم حدودا 15.5 میشه و من 3 تا از نرم افزار های صنایع رو بلد هستم و به اونا مسلطم وم یخوام تافل بگیرم می خواستم بدونم الان شانس من برای پذیرش همراه با فاند از یکی از دانشگاه های معتبر امریکا چه قدر است و من باید در این دو ترم چه کارکنم
با تشکر
06-07-2015, 03:27 PM
(06-07-2015, 01:24 PM)shirdel نوشته: سلام من دانشجوی رشته صنایع دانشگاه شریف ترم 6 هستم معدل کلم هم حدودا 15.5 میشه و من 3 تا از نرم افزار های صنایع رو بلد هستم و به اونا مسلطم وم یخوام تافل بگیرم می خواستم بدونم الان شانس من برای پذیرش همراه با فاند از یکی از دانشگاه های معتبر امریکا چه قدر است و من باید در این دو ترم چه کارکنم قطعا هست. البته باید خودتون خوب بگردید و شرایطتونو با ملزومات دانشگاههای مختلف بسنجید (به پست 1484 برید). اگر معدلتونو به مقیاس 4 ببرید من و دوستانی که میتونن نظر بدن درک بهتری پیدا میکنیم (برای این کار به این سایت برید). برای فوق لیسانس فاند کامل خیلی کم میشه بدن. پس شما اگر به دنبال فاند کامل هستید به دکترا مستقیم(Integrated PHD یا PHD fast-track ) هم حتما فکر کنید البته من دوستانی میشناسم که واسه فوق هم فاندای خوب گرفتن ولی تعدادشون خیلی کمه و کلی هم شانس اوردن. برای این منظور بهتره با استاد ها مکاتبه کنید و کارایی که بلدید رو توضیح بدید و اونهارو قانع کنید که به دردشون میخورید. بعضی دانشگاهها هم هستن که به دانشجوهای کارشناسی اجازه میدن واسه دکترا اپلای کنن ولی شرایط سختتری میذارن. باید دانشگاهها رو چک کنید. فقط به یاد داشته باشید که برای Integrated PHD معدل بالای 3.3 لازمه واسه اکثر دانشگاههایی که این نوع کورس رو ارائه میدن که حدس میزنم شما این معدل رو داشته باشید. نمره GRE روی فاند بسیار تاثیر گذاره. اما پیشنهاد بنده برای شما اینه که همین تابستون امتحان تافل رو بدید. GRE رو هم دو ماه بعدش بدید. واسه سال 2016 اپلای کنید به دانشگاههایی که بیشترین شانس پذیرش رو دارید. معدلتونو بالاتر ببرید تا اونجا که میتونید. چون بعضی دانشگاهها معدل 2 سال آخر رو ملاک قرار میدن. پروژه رو هم ترم 7 بردارید که دردسر نشه. اگر خدای ناکرده پذیرش نگرفتید که به نظر من اگه کارایی که گفتم بکنید احتمال خیلی زیاد میگیرید، سال بعد با خیال آسوده و با تمرکز و اطلاعات بیشتر اپلای میکنید. متاسفانه باید برم ناهار وگرنه توضیح بیشتری میدادم. در کل شرایطتون خوبه دوست عزیز.
06-07-2015, 09:48 PM
(06-07-2015, 01:24 PM)shirdel نوشته: سلام من دانشجوی رشته صنایع دانشگاه شریف ترم 6 هستم معدل کلم هم حدودا 15.5 میشه و من 3 تا از نرم افزار های صنایع رو بلد هستم و به اونا مسلطم وم یخوام تافل بگیرم می خواستم بدونم الان شانس من برای پذیرش همراه با فاند از یکی از دانشگاه های معتبر امریکا چه قدر است و من باید در این دو ترم چه کارکنم (06-07-2015, 03:27 PM)acronia نوشته: قطعا هست. البته باید خودتون خوب بگردید و شرایطتونو با ملزومات دانشگاههای مختلف بسنجید (به پست 1484 برید). اگر معدلتونو به مقیاس 4 ببرید من و دوستانی که میتونن نظر بدن درک بهتری پیدا میکنیم (برای این کار به این سایت برید). برای فوق لیسانس فاند کامل خیلی کم میشه بدن. پس شما اگر به دنبال فاند کامل هستید به دکترا مستقیم(Integrated PHD یا PHD fast-track ) هم حتما فکر کنید البته من دوستانی میشناسم که واسه فوق هم فاندای خوب گرفتن ولی تعدادشون خیلی کمه و کلی هم شانس اوردن. برای این منظور بهتره با استاد ها مکاتبه کنید و کارایی که بلدید رو توضیح بدید و اونهارو قانع کنید که به دردشون میخورید. بعضی دانشگاهها هم هستن که به دانشجوهای کارشناسی اجازه میدن واسه دکترا اپلای کنن ولی شرایط سختتری میذارن. باید دانشگاهها رو چک کنید. فقط به یاد داشته باشید که برای Integrated PHD معدل بالای 3.3 لازمه واسه اکثر دانشگاههایی که این نوع کورس رو ارائه میدن که حدس میزنم شما این معدل رو داشته باشید. نمره GRE روی فاند بسیار تاثیر گذاره. درود acronia ی عزیز کامل و جامع توضیح دادن. فقط یه نکته ای که من میخواستم راجع به همون direct phd بگم این هست که یک ریسکی این direct phd داره اینه که شما ممکنه گیر یه دانشگاه و ایالتی بیفتید و جوی داشته باشه که شما رو ناامید،خسته،دلزده و ... بکنه! علتش اینه که دیگه شما کم کم باید 5 سال اونجا باشید. اما مزیت مستر اینه که میرید 2 سال کاملا دروس رو میگذرونید با جو دانشگاههای آمریکا آشنا میشید و لمسش میکنید عملا و فرصت دارید تا دکترا رو در دانشگاه بسیار بهتر بخونید(چون عملا کسایی که ارشد رو در آمریکا خوندن کاملا ارجح هستن واسه دانشگاههای خوبی که میخوان دانشجو بگیرن و مطمین باشید حتی با رزومه بهتر فرد دیگری در ایران احتمال اینکه مثلا شما برید یه دانشگاه خاص واسه دکترا بیشتره). بعضی ها میگن خوب میره بد بود مستر میگیره میره یه دانشگاه دیگه. در حالی که اگر فاند داشتید که تقریبا این کار غیر ممکنه و اگر هم ندارید که باز بعضی دانشگاهها به این راحتی مدرک نمیدن! پ.ن: فقط خواستم بگم که اگر direct phd میخواین برین خیلی خیلی دقت کنین در انتخاب استاد و دانشگاه. بااحترام، ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
07-07-2015, 01:36 AM
خیلی ممنون از توضیحاتتون فقط من شانس رفتن به دانشگاه های تا رتبه چند رو دارم؟؟
|
|