(16-07-2015, 09:06 AM)mah_parsa نوشته: با سلام
من لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیرانتفاعی دارم با معدل ۱۴.۲۹ و فوق لیسانس رباتیک از دانشگاه upm مالزی با معدل ۳.۵ از ۴. یک مقاله ISI هم دارم. بین لیسانس و فوق لیسانس ۳ سال و نیم سابقه کار مرتبط با لیسانسم دارم. الان قصد دارم برای دکترا در رشته کنترل و رباتیک اقدام کنم. چون مطمئن نیستم تا چه حد شانس پذیرش با بورس در دانشگاههای آمریکا دارم هنوز برای GRE اقدام نکردم. ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید با این شرایط آیا شانسی دارم که با داشتن GRE بتونم پذیرش با بورس بگیرم
درود
دوست من خوب معدل لیسانستون مشکل زا که میتونه باشه. این که شانس دارید یا نه سوال درستی نیست حسارتا. میدونید چرا؟
اگر من بگم دوستی داشتم با معدل 14.25 مکانیک تافل 93 و gre معادل 321 از دانشگاهی در آمریکا واسه فوق لیسانس 50 درصد فاند شدن خوب باور کردنش سخته. شهریه waive شد و 700 دلار هم ماهی میگرفتن. تازه اونم ارشد.
اینکه شانس دارید بستگی به دانشگاهی داره که اپلای میکنید. ایالات متحده دانشگاههای فراوانی با انواع اقسام استاد ها داره که دستتون رو باز میگذاره در اپلای.
خوب من جای شما باشم روی toefl و gre تمرکز میکنم که نمرات بالایی در اونها بگیرم. احتمال داره بتونید از رنکینگهای دور و بر 100 در usnews فاند بگیرید ولی شما این ریسک رو نکنید و بازه های مختلف اپلای کنید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.