18-09-2016, 11:40 PM
(18-09-2016, 11:06 AM)doosdashtani نوشته: ممنون از جوابتون ولی متاسفانه من کاملا توی این زمینه تازه واردم و اطلاعاتم خیلی کم.میخواستم بدونم با این معدل و یه نمره زبان خوب و همینطور gre خوب و مثلا یک مقاله ISI امیدی به پذیرش فول فاند در مقطع دکترا از یه دانشگاه متوسط امریکا رو میشه داشت؟
حقیقتا من توی یه شرایطی هستم که میخوام تصمیم بگیرم که یه سال وقتم رو بذارم واسه اماده کردن پیش زمینه ها که بتونم بعد یه جا فول فاند شم و ادامه زندگی بدم یا این که بیخیال وقت گذاشت و تحصیل بشم و همین حالا برم بچسبم به کار
فرآیند اپلای و گرفتن پذیرش اصولا غیر قابل پیش بینی است پس نمیشه نظر قطعی داد. ولی میتوان درصد قبولی را تخمین زد. در مورد کیس شما اگر بتونید GRE در حد 315 (برای امریکا بسیار اهمیت دارد) و بالاتر بگیرید و تافل هم در حد قابل قبولی باشد قطعا شانس برای فاند خواهید داشت. اگر هم مقاله به رزومتون اضافه کنید که شانستون را افزایش داده اید. فقط این نکته را باید در نظر بگیرید که رنکینگ های متنوعی را اپلای کنید ( از قوی تا ضعیف تر) تا احتمال پذیرشتون را بالا ببرید. در هر حال معدلتون در وضعیتی هست که بتونید با قوی کردن سایر جنبه ها امید به فاند کامل از یک دانشگاه متوسط ( رنک 100 تا 200 ) داشته باشید. موفق باشید