21-04-2012, 10:26 AM
(21-04-2012, 09:41 AM)hoda65 نوشته: با سلام.سلام دوست عزیز،
من رتبه 2 کنکور کارشناسی ارشد سراسری هستم (رشته مطالعات ترجمه) . معدل کارشناسی ارشدم 17.81 هست و کارشناسیم هم 17.60
مقاله ندارم اما 3 تا کتاب ترجمه و چاپ کردم. تافل و GRE هم هنور امتحان ندادم. با توجه به اینکه فقط 2 تا دانشگاه آمریکا برای رشته ی ما دکترا دارند آیا به نظر شما شانسی برای فاند گرفتن از این دو دانشگاه دارم یا بهتره برای یه رشته ی دیگه اپلای کنم که مربوطه و دانشگاهای بیشتری ارائه می کنن؟
مرسی
شما وضعیت تون از نظر معدل خوبه. ترجمه کتاب در مقایسه با بقیه پارامترهای دیگه تاثیر زیادی در فرآیند پذیرش نداره. بدون تافل و GRE نمی شه نظر داد. ولی اگر در این آزمون ها نمره بالایی بگیرید (که با توجه به رشته تون احتمالش زیاده) و اینکه بتونید حداقل یکی دو تا مقاله در کنفرانس های معتبر خارجی یا ژورنال های معتبر رشته تون بدید شانس تون برای پذیرش و فاند زیاد خواهد بود. به هر حال به نظر من خودتون رو محدود به این دو دانشگاه نکنید. سعی کنید تو دانشگاه های دیگه دنبال رشته ها یا گرایش های نزدیک بگردید تا شانس تون رو بالاتر ببرید. به هر حال معمولاً برای حداقل 5-6 دانشگاه باید اپلای کنید تا خیال تون راحت باشه. موفق باشید.