27-09-2012, 11:57 AM
حالا نه تاپ 10 ""منظورمو بد رسوندم"" شانس یه ادم در این سطح در چه رده ای است؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
27-09-2012, 11:57 AM
حالا نه تاپ 10 ""منظورمو بد رسوندم"" شانس یه ادم در این سطح در چه رده ای است؟
27-09-2012, 01:01 PM
این که شما در دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدهاید اطلاعات کافی برای این که شانس پذیرش شما رو بشه تخمین زد نیست. خیلی از موارد از جمله رشته شما، معدل فارغالتحصیلی شما، نمره GRE و TOEFL، داشتن مقاله، و ... همه در شانس پذیرش تاثیر دارند و برای این که بتونید پذیرش بگیرید باید در مدت تحصیلتون به فکر اینها باشید. خیلی خوبه که از ابتدا به فکرش هستید و فرصت کافی برای برنامهریزی دارید. به خصوص سعی کنید معدلتون رو خیلی بالا نگه دارید. در این صورت شانس پذیرش خواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
27-09-2012, 06:40 PM
اخه یکی از دوستام برادرش استاد دانشگاه یو تی امه میگفت فکر اپلای واسه فوقو توی دانشگاه خوب""بازم میگم اشتباه نوشتم تاپ 10" امریکایی نکن
باید بری فوق رو تو یه دانشگاه معتبر ایران بگیری بعد اقدام کنی تازه شاید بهت بدن نظر شما چبه؟
28-09-2012, 12:07 AM
(27-09-2012, 06:40 PM)almualim نوشته: اخه یکی از دوستام برادرش استاد دانشگاه یو تی امه میگفت فکر اپلای واسه فوقو توی دانشگاه خوب""بازم میگم اشتباه نوشتم تاپ 10" امریکایی نکنآقا بابک توضیح دادن.ببینید اصلا حساب ویژه کردن با رزومه خیلی خوب هم روی top 10 اشتباهه و باید دیدتون رو بازتر کنید.اونجا آمریکاست و استانداردهاش مثل ایران نیست و همه دانشگاه های تا رنک 200 هم (به نظر من )بهتون این شانس رو میدن که اگر بدرخشید برای دکترا برید به دانشگاه های با رنک زیر 30.به هر حال اونا کاملا دانشگاه رنک 150 خودشون رو خیلی خوب میشناسن و باهاشون راحت ترن.top 10 کلا دنبال نابغه ترین های دنیا توی کل نوابغی هستن براشون اپلای می کنن و باید خیلی خیلی خاص باشید.
29-09-2012, 01:46 AM
با سلام من
ارشد روانشناسی صنعتی سازمانی هستم از دانشگاه اصفهان معدل 18/30 یه مقاله داخلی و یه ISI IELTS=6.5 2 ماه دیگه GRE دارم، برای PHD با فاند از یه دانشگاه آمریکا شانسی دارم؟
29-09-2012, 11:06 AM
لیسانس رو کجا گرفتید و معدل لیسانستون چند بوده؟ معدل لیسانس برای پذیرش مهمتر از معدل فوق هست. در کل شرایطتون بد نیست. اگر میتونستید نمره IELTS رو 7 به بالا بیارید بهتر بود تا تعداد بیشتری از دانشگاهها رو بتونید اپلای کنید و شانستون بیشتر بشه. به نظر من اگر نمره GRE خوبی بیارید، برای پذیرش شانس دارید، ولی در مورد فاند در رشته شما اطلاعات من کافی نیست و نمیدونم گرفتن فاند چقدر رقابتی هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
29-09-2012, 01:58 PM
لیسانس دانشگاه چمران اهواز بودم اما معدلم خیلی خوب نبود، 15/70 هستش، الان توی فکرشم که یه بار دیگه آیلتس شرکت کنم
29-09-2012, 06:47 PM
(29-09-2012, 06:19 PM)wolf نوشته: با سلامبه فروم خوش اومدین دوست عزیز شما شرایطتتون هنوز تثبیت نشده. احتمالا امتحان زبان (تافل /آیلتس ) ندادین. علاوه بر این برای دانشگاه های آمریکا شما باید در آزمون GRE هم شرکت کنین. داشتن نمره بالا در این آزمون خیلی بر نتیجه پذیرش و فاند شما تاثیر گذار خواهد بود. اگر فرض کنیم معدل شما همین که میگید بشه، 2 تا مقاله چاپ شده داشته باشین و نمره بالایی در آزمون GRE بیارین شانس خوبی خواهید داشت. برای رنکینگ صنایع اگر تاپ 10 که پذیرش از اون مشکل هست رو بذاریم کنار در رنک های پایین تر به دنبال استاد باشین و جاهایی که جواب خوب گرفتین اپلای کنین. (چند تا دانشگاه متوسط و چند تا رنک خوب رو با هم در نظر داشته باشین تا شانستون بالا بره.)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
30-09-2012, 12:21 AM
(29-09-2012, 01:58 PM)درسا نوشته: لیسانس دانشگاه چمران اهواز بودم اما معدلم خیلی خوب نبود، 15/70 هستش، الان توی فکرشم که یه بار دیگه آیلتس شرکت کنمداشتن نمره بهتر IELTS به نظر من کمک خواهد کرد. همچنین تا اونجا که میدونم اغلب دانشگاههای امریکا برای رشته شما احتیاج به نمره GRE Subject هم دارند. نمره امتحانات GRE خیلی خیلی در شانس پذیرش و فاند شما موثره. با توجه به این که شرایط قبلی شما بد نیست، اگر بتونید نمره عالی در این امتحانات بیارید شانستون رو خیلی افزایش خواهید داد.
01-10-2012, 11:30 PM
سلام به همه دوستای گلم تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه ببینم اصلا شانس پذیرش دارم در صورت داشتن از کدوم دانشگاه ها رو دارم
کارشناس کامپیوتر معدل کارشناسی 16 ایلتس 6.5 و 1سال عضو هیت علمی دانشگاه 2 سالی هست یه عنوان مسئول ای تی یکی از بیمارستانها مشغول به کارم یه گرداوری کتاب و یک اختراع هم دارم و یک مقاله ای اس ای هم در دست اقدام دارم میتونم با این رزومه فاند بگیرم یا تحصیل رایگان برا مستر داشته باشم ممنون |
|