(18-12-2012, 09:17 PM)baharehnakisa نوشته: با سلامدرود دوست عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من دانشجوی فوق لیسانس از دانشگاه ukmمالزی با معدل ۳.۹۳ که فکر میکنم میشه معدل ۱۹.۶۰ .مدرک زبان ielts دارم که ۵.۵ هست که پارسال قبل از اینکه مالزی بیام گرفتم ولی دوباره امتحان میدهم،فعلا مقاله ندارم ولی روی تزی که کار میکنم خیلی قوی هست و تا چند ماه اینده امید این دارم که بتونم مقاله خوب بدم.میخوام برای دکترا واسه امریکا اقدام کنم.میخواستم ببینم باید چیکار کنم و چه مدارکی باید داشته باشم اگه بخوام برای spring ۲۰۱۴ اقدام کنم؟و deadline کی هست؟
و همینطور میخواستم یک سری اطلاعات راجع به دانشگاه texas بگیرم .ممنون میشم که راهنماییم کنید
به فروم خوش امدید
همونطور که میدونید پذیرش در مقطع دکترا به عوامل زیادی بستگی داره که معدل فوق لیسانس یکی از اوناست (که معدل شما خیلی خوبه)
بطور کلی معدل لیسانس (که معمولا تاثیر بیشتری از فوق داره)، مقالات، نمره های زبان (آیلتس یا تافل + GRE) فاکتورهای اصلی هستند...recommendation و SOP و بقیه مدارک هم برای اپلای در کنار اینها قرار میگیرن
ممکنه بعضی دانشگاههای امریکا مدرک زبان آیلتس یا تافل ازتون نخوان با توجه به اینکه انگلیسی خوندین، ولی فکر میکنم اکثرشون بخوان
رشتتون رو هم نگقتین ولی اکثر رشته های فنی GRE و رشته های business هم GMAT معمولا میخوان
ددلاینها و مدارک رو هم در وبسایت دانشگاه مورد نظر میتونید ملاحظه کنید
کلا اگه اطلاعات کافی برای اپلای ندارید به نظرم این جزوه رو مطالغه کنید تا اطلاعات کلی در بخش مورد نظر بدستتون بیاد
در مورد دانشگاه تگزاس هم متوجه منظورتون نشدم....تا اونجا که میدونم همچین دانشگاهی به این اسم وجود نداره
دانشگاههای که تو تگزاس هستند اسمهاشون به این صورته : University of Texas at Austin - University of Texas at Arlington - Texas State University - University of Texas at Dallas و ...
توجه داشته باشید در صورتیکه دنبال فاند هستید معمولا برای ترم اسپرینگ فاند کمتر موجود هست
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge