(15-07-2013, 02:45 AM)'saeedrezvani' نوشته: سلام.
من 28 سالمه. لیسانس برق از دانشگاه گیلان با معدل 16.66 و ارشد برق از امیرکبیر با معدل 17.50 . ارشدم رو سال 90 گرفتم و تو این 2 سال تو دانشگاه علمی-کاربردی تدریس میکردم. مقاله ندارم ولی یه ISI ایمپک بالا رو الان دارم روش کار میکنم که تا پاییز سابمیت میشه. امسال هم میخوام تافل و جی آر ای بدم.
با این شرایط (خصوصا خصوصا سنم که 28 سالمه و 2 سال از ارشدم میگذره) شانسی برای پذیرش با فاند از یه دانشگاه تو آمریکا رو دارم؟؟
خودم که امیدی ندارم
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون
درود
به فروم خوش امدید
شما معدل لیسانس و فوق نسبتا خوبی دارید (با توجه به رشته)؛ و رشته برق هم (البته با توجه به گرایش های مختلف) درامریکا مورد توجه هست...دانشگاه فوق شما رو هم ممکنه بعضی دانشگاهها بشناسند
اگه مقاله با ایمپکت بالا رو در نظر بگیریم، به نظرم شما با یک GRE خوب شانس برای پذیرش و فاند دارید (البته که خود تافل/آیلتس زبان هم نیازه)
اگه بتونید سابقه تجقیقاتی خودتون رو تقویت کنید (حتی با گرفتن ریکامند هایی که این رو این مورد تاکید کنند) شانستون بهتر میشه
اینکه دوسال از ارشدتون میگذره به خودی خود نکته منفی نیست، چون به نظر میرسه که رو مقاله هم داشتید کار میکردید
به نظرم اگه تصمیم قطعی برای اپلایدر امریکا دارید حتما روی GRE وقت بگذارید که آیتم مهمیه برای امریکا
موفق باشید
به فروم خوش امدید
شما معدل لیسانس و فوق نسبتا خوبی دارید (با توجه به رشته)؛ و رشته برق هم (البته با توجه به گرایش های مختلف) درامریکا مورد توجه هست...دانشگاه فوق شما رو هم ممکنه بعضی دانشگاهها بشناسند
اگه مقاله با ایمپکت بالا رو در نظر بگیریم، به نظرم شما با یک GRE خوب شانس برای پذیرش و فاند دارید (البته که خود تافل/آیلتس زبان هم نیازه)
اگه بتونید سابقه تجقیقاتی خودتون رو تقویت کنید (حتی با گرفتن ریکامند هایی که این رو این مورد تاکید کنند) شانستون بهتر میشه
اینکه دوسال از ارشدتون میگذره به خودی خود نکته منفی نیست، چون به نظر میرسه که رو مقاله هم داشتید کار میکردید
به نظرم اگه تصمیم قطعی برای اپلایدر امریکا دارید حتما روی GRE وقت بگذارید که آیتم مهمیه برای امریکا
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge