06-08-2013, 02:25 PM
ممنون بابک جان یه چیزایی دستگیرم شد من ایالت ماساچوست رو انتخاب کردم کلی دانشگاه و کالج و اسکول داره متناسب با رشته من به نظر شما میشه از اونجا با این نمرات احتمالی پذیرش گرفت؟؟؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
06-08-2013, 02:25 PM
ممنون بابک جان یه چیزایی دستگیرم شد من ایالت ماساچوست رو انتخاب کردم کلی دانشگاه و کالج و اسکول داره متناسب با رشته من به نظر شما میشه از اونجا با این نمرات احتمالی پذیرش گرفت؟؟؟
07-08-2013, 08:56 AM
(04-08-2013, 11:36 PM)'baranbahar' نوشته: سلام من متاسفانه با رشته شما خیلی آشنایی ندارم، اما معدل کارشناسی ارشد شما و دانشگاه محل تحصیلی شما خیلی خوبه. معدل کارشناسی و دانشگاه محل تحصیل کارشناسی شما چیه؟ دوره کارشناسی مهمتر از دوره کارشنای ارشد هست. همچنین برای امریکا شما نیاز به نمره GRE هم دارید و تاثیر نمره GRE برای گرفتن پذیرش خیلی زیاده. بدون معدل کارشناسی و نمره GRE نمیشه در مورد شانس پذیرش اظهارنظر کرد، اما اگر همه این شرایط مثل معدل کارشناسی ارشد شما عالی باشه، به نظر من شانس پذیرش از دانشگاههای خیلی خوب امریکا مثل UCLA رو هم خواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
07-08-2013, 09:03 AM
(06-08-2013, 02:25 PM)'maryamseyedi' نوشته: ممنون بابک جان یه چیزایی دستگیرم شد من ایالت ماساچوست رو انتخاب کردم کلی دانشگاه و کالج و اسکول داره متناسب با رشته من به نظر شما میشه از اونجا با این نمرات احتمالی پذیرش گرفت؟؟؟ سوال شما رو نمیشه راحت جواب داد. ایالت ماساچوست از بهترین دانشگاههای دنیا مثل MIT درش هست تا دانشگاهها و کالجهای خیلی معمولی. احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای خیلی خوب این ایالت خیلی کم و از دانشگاههای معمولیش بدون فاند زیاده.
گذشته از این، اگر دلیل خاصی مثل داشتن اقوام نزدیک یا غیره برای انتخاب این ایالت ندارید، به نظر من تمرکزتون رو روی یک ایالت خاص نذارید و انتخابهای خودتون رو بیجهت محدود نکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
07-08-2013, 11:14 AM
با عرض سلام
1-کارشناسی ناپیوسته مهندسی عمران 2-دانشگاه غیرانتفاعی 3-معدل80/16 4-نمره تافل100 5-نمره 1200GRE درخواست:بررسی جهت پذیرش برای ارشد یا دکترا ی دانشگاه های کانادا یا امریکا با فاند با تشکر
07-08-2013, 12:57 PM
با سلام
1-کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از دانشگاه علوم پزشکی دولتی 2-معدل16 3-کارشناسی ارشدبرنامه ریزی آموزشی از دانشگاه آزاد 4-معدل16 5-نمره آیلتس7 6-نمره1000GRE 7- دو مقاله داخلی درخواست: 1-پذیرش در مقطع ارشد یا دکتری از دانشگاههای کانادا یا امریکا با کمک هزینه 2-آیا امکان ادامه تحصیل در رشته بیوتکنولوژی پزشکی را دارم؟
08-08-2013, 12:50 AM
اکثر ایالتها در زمینه رشته های دریایی فعالیت دارن به نظرتون کدوم ایالتها شرایط فاند دادنشون بهتر از ماساچوست هستش؟؟؟؟؟ممنون
08-08-2013, 01:04 AM
(07-08-2013, 12:57 PM)'sepid85' نوشته: با سلام
چيزي كه تو رزومه ي شما بيشتر به نظر من مياد جا داره بهتر شه نمره ي GREشما براي آمريكاست اگر كه هدفتون گرفتن فاند باشه. البته پيش از اون تحقيق كنيد ببينيد تو رشته ي شما اوضاع فاند و گرفتن دانشجو چطوريه. ولي GREبراي گرفتن فاند ميتونه كمك خوبي براتون باشه. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
08-08-2013, 09:53 AM
.
به نظر شما ما با اين رزومه ميتوانم براي PHD پذيرش بگيرم؟ معدل ليسانس: 13.80 (معدل دروس پاس شده 14.73) معدل فوق: 16.75 موضوع پايان نامه: نحليل ارتعاشات نانولوله هاي كربني مقاله: در رابطه با موضوع پايان نامه: يك كنفرانس در آمريكا+يك ژورنال خارجي ISI Index سه تا مقاله سابميت شده هم دارم كه هنوز جوابي نگرفتم. (يعني فعلا نميشه حساب كرد) آيلتس: 6.5 GRE: امتحان ندادم تا بحال سابقه كار:7.5 سال در صنعت نفت و گاز
08-08-2013, 10:50 PM
(07-08-2013, 11:14 AM)'matinsaba504' نوشته: با عرض سلام شرایط شما در کل خوبه، اگر میشد نمره GRE رو بالای ۱۳۰۰ ببرید بهتر هم میشد، اما در جریان باشید که به طور کلی در امریکا فاند برای دوره کارشناسی ارشد زیاد نیست و در نتیجه شانس فاند برای کارشناسی ارشد کلا خیلی بالا نیست. به همین خاطر اگر مستقیم برای دکترا اقدام کنید، شانس فاند بیشتری خواهید داشت.
08-08-2013, 10:52 PM
(08-08-2013, 09:53 AM)'engineer79' نوشته: .راستش با توجه به این که معدل کارشناسی شما پایینه، شانس شما نسبتا کمه، مگر این که نمره خیلی عالیای در GRE بیارید و نمره آیلتستون رو هم بالاتر ببرید.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|