(17-09-2013, 01:22 PM)'abiafshar' نوشته: بله شما درست می گی. من باید یکم واضح تر می گفتم.
تافل با نمره ی 95 رو دارم. ولی GRE رو هنوز امتحان ندادم و نمی دونم چند می شه به همین خاطر گفتم یک نمره ی خوب.
رشتم هم کامپیوتر- نرم افزار هست. بقیه ی چیزها رو هم که همشون رو گفتم.
حالا لطف کنید و دقیق بگید که شانسم چقدره؟ ممنون از همگی
درود
به فروم خوش امدید
به نظر من با این رزومه و در صورتیکه میفرمایید GRE نمره خوبی بگیرید شانس خوبی برای پذیرش با فاند از دانشگاههای خوب امریکا دارید
نکته مثبت شما نمره لیسانس بالاست که اگه با GRE خوب جمع بشه شانستون رو خوب بالا میبره
نمره تافلتون هم (برای اکثر دانشگاههای امریکا) خوب هست
اگه تصمیم به اپلای گرفتید سعی کنید وقت خوبی رو GRE بگذارید
در مرجله اپلای هم به نظرم بد نیست اگه توصیه نامه هایی که میگیرید روی توانایی های پژوهشی شما تاکید کنند
ولی توجه کنید که همه این صحبتهای اینجا حدس و گمان هست و تضمین صددرصدی برای پذیرش فول فاند نمیده، پس فکر همه جا رو بکنید که برنامه زندگیتون به هم نخوره
به فروم خوش امدید
به نظر من با این رزومه و در صورتیکه میفرمایید GRE نمره خوبی بگیرید شانس خوبی برای پذیرش با فاند از دانشگاههای خوب امریکا دارید
نکته مثبت شما نمره لیسانس بالاست که اگه با GRE خوب جمع بشه شانستون رو خوب بالا میبره
نمره تافلتون هم (برای اکثر دانشگاههای امریکا) خوب هست
اگه تصمیم به اپلای گرفتید سعی کنید وقت خوبی رو GRE بگذارید
در مرجله اپلای هم به نظرم بد نیست اگه توصیه نامه هایی که میگیرید روی توانایی های پژوهشی شما تاکید کنند
ولی توجه کنید که همه این صحبتهای اینجا حدس و گمان هست و تضمین صددرصدی برای پذیرش فول فاند نمیده، پس فکر همه جا رو بکنید که برنامه زندگیتون به هم نخوره
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge