08-01-2014, 06:59 PM
(08-01-2014, 11:09 AM)'Babak' نوشته:معدل ارشدتون خیلی خوبه، اما معدل لیسانس که متاسفانه مهمتر از معدل ارشد هم هست کمتر از متوسطه و این کار شما رو سخت میکنه و به نظر من شانس چندانی برای دانشگاههای TOP 10 امریکا ندارید، مگر این که GRE در حد رکورد نمره بیارید که خوب احتمالش زیاد نیست یا این که بتونید در فرصت باقیمونده مقاله یا مقالات بسیار معتبری چاپ کنید که اون هم ساده نخواهد بود.
به نظر من، شما سعی کنید که نمرههای بالایی در امتحانات بیارید تا بتونید شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاههای top 50 امریکا رو بالا ببرید. این دانشگاهها، دانشگاههای خیلی خوبی هستند و احتمالا از نظر پژوهشی در حد انتظار خواهند بود.
در مورد سوال دوم شما، قبول شدن در دکترای داخلی تاثیر چندانی بر روی پذیرش شما نخواهد داد و چه بسا که کارها رو در داخل ایران برای شما مشکلتر بکنه. نظر من اینه که اگر برنامه شما اینه که در خارج از کشور ادامه تحصیل بدید، دکترای داخل رو دنبال نکنید. هم جای یک نفر دیگه رو نمیگیرید، هم کار خودتون سادهتر خواهد شد و با تمرکز بیشتری میتونید به امتحانات TOEFL و GRE بپردازید.
سلامی دوباره
[align=right]من یادم رفت رشتم را بگم . من صنایع خوندم. میشه توضیح بدید مقاله خوب یعنی چی؟ من 4تا دارم و یک مقاله هم برای یوروپین فرستادم که شانس بالایی برای accept شدن داره. من می تونم تعداد این مقالات را زیاد کنم ولی زیاد کردن این ها وقتی را که من برای تافل و جی آر ای می تونم بگذارم را می گیرد؟ لطفا راهکاری بدهید که این کار نشدنی شدنی شود( اپلای در TOP10) چراکه در ایران چیزهای زیادی دارم و اگر می خواهم از آن ها بگذرم باید ارزشش ارزشش را داشته باشد.
[align=right]با تشکر از شما