15-01-2014, 11:57 AM
سلام و خسته نباشيد فارغ التحصيل داروسازي هستم با معدل16.90 .ازمون زبان ندادم و دوتا مقاله داخلي دارم.ميخواستم ببينم با اين شرايط شانسي واسه گرفتن پذيرش واسه Phd دارم؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
15-01-2014, 11:57 AM
سلام و خسته نباشيد فارغ التحصيل داروسازي هستم با معدل16.90 .ازمون زبان ندادم و دوتا مقاله داخلي دارم.ميخواستم ببينم با اين شرايط شانسي واسه گرفتن پذيرش واسه Phd دارم؟
16-01-2014, 12:06 AM
سلام خسته نباشید
من دانشجوی ترم 9 کارشناسی مهندسی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهرانم. تا اینجا که البته 7 واحد بیشتر نمونده معدلم 16.08 هست و یک مقاله ISI تو ژورنال JSRJ که یه ژورنال سیالاتی اِه دارم و تا 1 ماه دیگه یدونه دیگه سابمیت میکنم که موضوع اینم سیالاتی اِه ولی هیچکدوم مربوط به بایو نیستن. قراره تزمو درمورد یه موضوع بایویی بدم که احتمال خیلی زیاد 2 تا مقاله تو این زمینه تا آخر شهریور میتونم سابمیت کنم. به نظرتون اگه نمره تافل و GRE نسبتا" خوب بیارم شانسم برای دانشگاههایی مثل ویرجینیا-تک و یا کارنگی ملون چی جوریه؟(با توجه به اینکه موضوع تزم دقیقا" موضوع یکی از پروژه هایی است که تو این دو تا دانشگاه داره تو آزمایشگاه هاشون کار میشه(مستقل از همن)). البته سال بعد اپلای می کنم. ممنون میشم که جوابمو بدین.
16-01-2014, 12:21 AM
(15-01-2014, 11:57 AM)'samira67' نوشته: سلام و خسته نباشيد فارغ التحصيل داروسازي هستم با معدل16.90 .ازمون زبان ندادم و دوتا مقاله داخلي دارم.ميخواستم ببينم با اين شرايط شانسي واسه گرفتن پذيرش واسه Phd دارم؟ سلام
سوالتون کلیه و بیشتر دوستان روی رشته های فنی و نهایتا انسانی تو فروم ها نظر میدن. کلا نمیدونم چرا رشته های پزشکی تاپیکش نسبت به بقیه رشته ها داغ نیست! مقاله داخلی که زیاد به چشم نمیاد. نمرات زبان هم که ندارید. در واقع فقط با معدل نمیشه جوابی داد ولی بهتره به تاپیک پزشکی هم سری بزنید ببینید ایا امتحان دیگری لازم دارید اونجا بدید و اصلا چه جوریه نحوه اخذ پذیرش تو پزشکی مثلا امتحانات ucmle رو لازم دارند.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
16-01-2014, 12:22 AM
(16-01-2014, 12:06 AM)'mohsen.pat' نوشته: سلام خسته نباشید خوبه که موضوع تز شما مشابه یا دقیقا موضوع پروژههایی هست که در آزمایشگاههای این دانشگاهها روش کار میکنند، اما موضوع تز و به خصوص موضوع تز لیسانس به اندازه معدل و GRE تاثیرگذار نیست. با توجه به این که این دانشگاهها، دانشگاههای خیلی خوبی هستند، سعی کنید معدلتون رو تا اونجا که ممکنه بالا ببرید و روی GRE وقت زیادی بگذارید. این دو معیار از همه چیز بیشتر تاثیرگذاره. از موارد مثبت دیگه در رزومه شما داشتن مقاله و تحصیل در دانشگاه تهرانه که میتونه بهتون در گرفتن پذیرش کمک کنه، اما صرفنظر از همه این موارد مثبت و حتی در صورتی که بتونید در GRE نمره عالی بیارید، شانس خودتون رو محدود به این دو دانشگاه نکنید. شما باید در سبد اپلای خودتون حداقل ۷-۸ تا دانشگاه داشته باشید و بازه رنک دانشگاهها رو هم طوری انتخاب کنید که با شانس بالایی بتونید از حداقل یک یا دو دانشگاه پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. (16-01-2014, 12:06 AM)'mohsen.pat' نوشته: سلام خسته نباشید سلام دوست عزیز من یه نکته بگم که خودتون رو محدود به دانشگاه خاصی با رنک خاصی نکنید. دقت کنید ممکنه تمام مینیمومهای این دانشگاهها رو هم داشته باشین ولی باز نتونین پذیرش بگیرین یا بالعکس. معدلتون با توجه به دانشگاتون به نسبت متوسط به بالاست. باید شدیدا روی gre وقت بذارید و رایتینگش. نکته کلیدی شما gre هستش که نمره بالا نقش مهمی بازی میکنه و همچنین تافل البته نه به زیادی gre. اگه لینکش رو پیدا کردم میذارم براتون ولی مثلا دانشگاه Carnegie Mellon University مثلا تا جایی که میدونم متوسط نمات جی ار ای بچه هاش 332 هستش! منبع:اینجا مقالات سیالاتی هم که خوب طرفدار داره بلاخره هرچقدر بیشتر باشه مفیده. توصیه میکنم که دنبال استاد هم باشین. هر چه مقالاتتون قوی تر باشه احتمال یافتن استاد زیاد تر میشه. شما تمام تمرکزت روی جی ار ای و مقاله باشه.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
16-01-2014, 01:22 PM
سلام
من 22 سال آخر مهندسی نرم افزار مقاله فعلا هیچی معدل تا حالا 17.68 زبان تافل 102 gre آزمونشو ندادم مقاله هم احتمالا یکی در isi بتونم بدم شانس فاند در چه رنکینگ هایی دارم ؟؟ تشکر راستی یادم رفت بگم دکترای مستقیم
16-01-2014, 02:25 PM
(16-01-2014, 01:24 PM)'REZA.p.k' نوشته: راستی یادم رفت بگم دکترای مستقیم با سلام
چند فاکتور در پذیرش و فاند برای امریکا در هر مقطعی مهمه.برای امریکا نمره جی آر ایی خیلی مهمه.معدل شما خوبه ، نمره زبان هم که عالیه، فقط میمونه جی آر ایی و مقاله! از دانشجوی لیسانس انتظار مقاله نمیره اما خب داشتنش مسلما تاثیر مثبت داره. بنابراین شما نیاز به یه نمره جی آر ایی خوب دارید چون فاکتور لازم و مهمی برای امریکا هست . درکنارش مقاله خارجی هم بدید قطعا شانستون بالاتر میره .درکل شرایتتون خوبه و ضعف خاصی ندارید (البته با فرض جی آر ایی خوب) درمورد دکترای مستقیم بعضی دوستان اطلاعات بیشتری دارند که حتما راهنماییتون میکنند.من اگه تونستم اطلاعات بیشتر کسب کنم ازشون به شما خبر میدم. موفق باشید گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
(16-01-2014, 01:22 PM)'REZA.p.k' نوشته: سلام دوست عزیز سلام
مهناز عزیز همه چی رو توضیح دادن. ببخشین میشه بگین کدوم دانشگاه بودین؟ شما همین الانشم با یه جی ار ای حتی 310 میتونین از دانشگاههای متوسط و خوب هم حتی رنک 40 امریکا پذیرش بگیرین...ولی اگه فاند میخواین باید نمره بالای جی ار ای بیارین و تلاش کنید. با جی ار ای خیلی بالا مثل 330 هم میشه حتی به top20 هم امید داشت. پیشنهاد میکنم حتما روی جی ار ای بیشتر از مقاله وقت بذارید. کلا جی ار ای رو هم نمرش رو بگیری بهتر میشه رو رنک نظر داد فقط دقت کنید از همه سبدهای رنکی اپلای کنید و زیاد دنبال این نباشین که قطعا کدوم رنک بارها گفتم دوستی داشتم از دانشگاه رنک 50 ریجکت شد ولی دانشگاه رنک 47 پذیرش گرفت! بااحترام
16-01-2014, 07:02 PM
سلام لطفا نمو راهنمايي كنيد
١ رشته كامپيوتر نرم افزار ٢ مقطع ليسانس إز دانشگاه غير انتفايي قزوين غياث الدين جمشيد كاشاني ٣ معدل كارداني ١٥.٧٠ ٤ معدل كارشناسي ١٦ ٥ نمره ايلتس فكر ميكنم بتونم ٦.٥ يا ٧ بگيرم ٦ مقاله اي ندارم ٧ به نظر شما ارشد اينجا بخونم يا نه ٨ وضعيت ماليم بد نيست ٩ طراحي داخلي و ساخت همه مصنوعات چوبي رو بلدم ١٠ تقريبا هفت سال سابقه كار و بيمه دارم در زمينه صنايع چوب |
|