22-10-2015, 10:45 PM
(22-10-2015, 09:26 PM)nasim1234 نوشته: بله. جمله آخر اخیرترین ارسال گفتم که تو ایران یه سری دانشگاه ها معروفه بین دانشجوها. مثلا همه UIUC رو میشناسن و این مجموعه سر هم یه ۲۰-۳۰ تا دانشگاهه که طرف با توجه به رزومش و علایقش یه زیرمجموعه ای از این ۲۰ ۳۰ تا رو انتخاب می کنه.
تو کالیفرنیا USCمورد عجیبی هست. من مسوول پذیرش کامپیوترش رو تو یه مراسم غیر رسمی دیدم و خیلی مثبت بود نسبت به ایران که قطعا این بی تاثیر نبوده در درصد بالای پذیرش ایرانیشون. البته بی فاند هم زیاد میرن بعد کم کم با تی ای و اینا یه فاندی هم جور میکنن. یا مثلا برای رزومه های خوب برکلی خیلی بهتر از کرنل ایرانی میگیره. مخصوصا تو برق چون ایرانی زیاد رفته کاملا آشنان. کرنل یه استاد ایرانی داره تو برق که اکثر ایرانی هایی که برق میزنن با ایشون کار می کنن الان داره میشیگان.
riverside هم خوب میگیره. دوستی میگفت امسال ۱۲ تا ایرانی گرفته (تو گرایش مکانیک هوافضا کامپیوتر) دیگه اینکه چقدر صحت داره این حرف نمیدونم ولی به نظرم راسته. برای رزومه معمولی یعنی بی مقاله ولی ریکام خوب و زبان بالا الانا riversideخیلی مورد خوبیه به نظرم تو مهندسی.
باز اینا دانش جزیی منه. دقیق نیست خیلی. تجربیه بیشتر
درود
بله حتی دیده شده دانشگاهیی مثل مریلند کالج ایرانی برنداشته مثلا در مکانیک ولی طرف تونسته دانشگاه top 10 بره. برخی مسایل هم دخیله در این موضوع.
متاسفانه من استاد ایرانی رو از ذهنم بیرون کردم (استثنا هم تا حالا ندیدم) به دو دلیل:
1- با تمام احترام به بچه های شریف مثلا خیلی هاشون میگن ما غیر شریف کسی رو ورنمیداریم (خوب این گفتن نداره!)
2- .....
واللا راستش USC بله دید خوبی داره حتی واسه مسترها ولی اصلا بدون فول فاند من هیچ جایی نمیرم. این دانشگاه هم فاند سخت میده و بیشتر اسمش باب شده. در رشته ما هم RIVERSIDE آنچنان بالا نیست هرچند خودم همیشه بر این اعتقادم بلاخره اگر استاد درست درمونی پیدا شد دیگه باید واسه 10 تا این ور اونور رنک چونه نزد!
از دوستان اگر کسی از ایالت پنسیلوانیا خبر داره یه توضیحی بده.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.