16-12-2015, 10:34 PM
(16-12-2015, 10:20 PM)raminz نوشته: رشته لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی عمران - دانشگاه شیراز - 14.85 (2.85/4)
رشته فوق لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی زلزله - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - 17.53 (3.91/4)
نمره زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک مهارت ها: 111 (R:28 - L:30 - S:24 - W:29)
نمره GRE به تفکیک مهارت ها: 321 (Q:170 - V:151 - AW:4)
تعداد مقالات ژورنالی: یک مقاله ISI چاپ شده - یک مقاله غیر ISI چاپ شده - سه مقاله ISI که Under Review هستند.
تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 2 مقاله کنفرانس بین المللی
رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای: مهندسی زلزله یا ژئوتکنیک - دکتری
کشور و دانشگاه های مورد نظر برای اپلای: آمریکا - دانشگاه های رنک حدود 15 تا 70 مثل V Tech - UCSD - UC, Irvine - Johns Hokins - Buffalo(SUNNY) - USC -North Western - Oregan State Uni - Uni of New Mexico - Notre Dame
نکات برجسته رزومه: سابقه TA
میزان فاند مورد نظر: فول فاند
خوشحال میشم نظرتون رو بگید. ممنون
درود
نقطه ضعف : معدل لیسانس!
دقیقا نمیشه گفت میتونید فاند بگیرید یا نه ولی فکر میکنم اون دانشگاههای مطرحی که اپلای کردید کمی سختگیری داشته باشند در این مورد. با کمی ریسک میتونم بگم از یکی یا دوتا از این دانشگاهها فول فاند میشید ولی من جای شما باشم برای احتیاط هم که شده یک دو تا بین 70 تا 100 هم انتخاب میکنم. اون مقالات هم هر چه سریعتر چاپ بشن به نفعتونه ولی در حالت کلی بیشتر برای پیدا کردن استاد به درد میخورند. نگران نباشید به خصوص اگر وسواس رنکی ندارید!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.