02-10-2017, 10:37 PM
(02-10-2017, 09:42 PM)fatima204 نوشته: دوستان من چندتاسوال دیگه دارم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم
یکی اینکه سایتی که در مورد فرهنگ مردم در اروپا مطالبی نوشته باشه ممنون میشم اگر میشناسین معرفی کنید
در مورد دست دادن ، اگر بخاطر مسایل اعتقادی نخوایم دست بدیم باید همون موقع توضیح بدیم؟
و اینکه اگر استاد از ما خواست به اسم کوچیک صداش کنیم کار درستیه یا نه ؟
خیلی ممنونم
درود
من جای شما باشم پی این مسایل نمیرم. شما که میرید دانشگاه محیط دانشگاهی این ورها یه جورایی شبیه محیط دانشگاهی جاهای دیگر است. بله تعجب نکنید. بیشتر اوقات شما هم در دانشگاه خواهد گذشت بلاشک. در جامعه هم چند باری میرید خرید و چند جای مختلف تا چشم به هم میزنید دفاع کردید. همین که یه دید کلی داشته باشید کافیه. مگر رشتتون جامعه شناسی باشه که اون موقع خواستین کتاب هاش رو میگم بهتون!
هزار نوع فرهنگ مثل ایران بین افراد مختلف و کشورهای مختلف هست. همین که پیش زمینه کلی رو بدونین کافیه. من با یکی از همکاران اون روز حرف میزدم از من خواستن ای کاش هر کسی هر جا خونده بیاد بگه از نوع فرهنگش و دیدگاهش و تجربه اش. گفتم اتفاقا این باعث میشه تناقض شدیدی بین افراد ایجاد بشه. قبلا هم گفتم خودم هم تجربش رو داشتم سعی میکردم قبل رفتن ببینم مردم در مورد چی میگن. انقدر مطلب خواندم شاید به اندازه نیمچه لیسانس ولی بعد رفتن دیدم این فقط دیدگاه خودم هست که الان در موردش میتونم داشته باشم و تا حد خیلی زیادی نوشته ها و دیدگاههای دیگران خیلی به من کمک نکرد. یکی از موز خوشش میاد یکی حالش به هم میخوره!
نگران نباشین کسی با شما دست نخواهد داد مگر ایرانی ها طبق عادت!
استاد هم بعیده چنین چیزی بخواد اگر هم بخواد مشکلی نیست. خیلی در قید و بند نباشید. افراد زیادی رو دیدم نگران چنین مسایلی بودن یا دیدگاههای مختلفی داشتن بعد اومدن به کل دیدگاههاشون عوض شده.
این جمله اخرم رو بولد کنین در ذهنتون!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.