21-06-2012, 06:54 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
راستش یه سوالی داشتم نتونستم جای مناسبی تو فروم براش پیدا کنم.
امسال امتحان دکتری شرکت کردم و انقدر از وضعیت پیش آمده در این امتحان عصبانی شدم که تصمیم به اپلای گرفتن کردم اگرچه استاد راهنمام همیشه بهم میگفت اگه میتونی برو اینجا دکتری نخون!
خلاصه حالا بدجوری تو فکرشم نمیدونم میتونم یا نه!
دنبال کلاس زبان و ... رفتم ولی خیلی نگرانم.
از تنهایی بدون هیچ فامیل و آشنایی تو کشور غریب اونم 4 سال، اونم یه دختری که بلاخره مسلمونه....، شایدم خودم بزرگش کردم! و این همه آدم رفتند هیچیشونم نشده!
از اخباری که از اتفاقات اون طرف می شنوم که پلیس ها هیچ مروتی ندارن و به خودشون هم رحم نمی کنن چه برسه به ایرانیها(بیشتر مدنظرم کشور آمریکاست)
واقعا از درس خوندن در شرایط خوب لذت می برم ولی چون وضع مالی خیلی خوبی هم ندارم واقعا نمیدونم چیکار کنم.
لطفا یه کم راهنماییم کنید؟واقعا فکر کردن بهش عصبیم کرده.
اگه بتونیم فاند بگیریم تقریبا باید چقدر پول برا درس خوندن اونور داشته باشیم؟
از وقتی که برای پاسخگویی به سوال من گذاشتید بسیار ممنونم
راستش یه سوالی داشتم نتونستم جای مناسبی تو فروم براش پیدا کنم.
امسال امتحان دکتری شرکت کردم و انقدر از وضعیت پیش آمده در این امتحان عصبانی شدم که تصمیم به اپلای گرفتن کردم اگرچه استاد راهنمام همیشه بهم میگفت اگه میتونی برو اینجا دکتری نخون!
خلاصه حالا بدجوری تو فکرشم نمیدونم میتونم یا نه!
دنبال کلاس زبان و ... رفتم ولی خیلی نگرانم.
از تنهایی بدون هیچ فامیل و آشنایی تو کشور غریب اونم 4 سال، اونم یه دختری که بلاخره مسلمونه....، شایدم خودم بزرگش کردم! و این همه آدم رفتند هیچیشونم نشده!
از اخباری که از اتفاقات اون طرف می شنوم که پلیس ها هیچ مروتی ندارن و به خودشون هم رحم نمی کنن چه برسه به ایرانیها(بیشتر مدنظرم کشور آمریکاست)
واقعا از درس خوندن در شرایط خوب لذت می برم ولی چون وضع مالی خیلی خوبی هم ندارم واقعا نمیدونم چیکار کنم.
لطفا یه کم راهنماییم کنید؟واقعا فکر کردن بهش عصبیم کرده.
اگه بتونیم فاند بگیریم تقریبا باید چقدر پول برا درس خوندن اونور داشته باشیم؟
از وقتی که برای پاسخگویی به سوال من گذاشتید بسیار ممنونم