11-02-2018, 01:23 AM
(10-02-2018, 08:29 PM)navidgh96 نوشته: من اخیرا که درگیر انتخاب کشور مقصد برای مستر هستم،ذهنم خیلی درگیره. لطفا راهنماییم کنید
من راستش میخوام کشوری که میرم به ایران نزدیک باشه و راحت تر بشه خونواده رو ملاقات کرد یعنی اروپا ولی یک چیز منفی که راجب اروپا شنیدم این هست که چون نسبت به کشورهای کانادا و استرالیا کمتر مهاجرت پذیر هستند (در کانادا و استرالیا به دلیل مهاجرت پذیر بودن،با فرهنگ های جدید و حتی مردم ایران و خاورمیانهای برخورد خوبی دارند) کشورهای اروپایی نسبت به فرهنگ های جدید و مردم ایران و خاورمیانهای برخورد خوبی ندارند و به عنوان شهروند درجه۲ باهاشون برخورد میکنند مثل برخوردی که بعضی از مردم کشور ما متاسفانه با مردم افغانی دارند. (واقعا قصد توهین به کسی رو ندارم ولی متاسفانه حقیقتی است که در جامعه ما وجود داره)
این موضوع برخورد این چنینی مردم اروپا (مثلا هلند و آلمان رو شنیدم،نمیدونم درسته یا نه) واقعا دلسردم میکنه و میتونه بسیار آزار دهنده باشه در بلندمدت. الان کانادا و استرالیا مشکل دوری رو دارند و اروپا هم این مشکل رو.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست خوب
این مورد که فرمودید در مورد نزدیکی به ایران خوب کشورهای اسیایی و اروپایی نسبت به کانادا و امریکا یا استرالیا و نیوزلند نزدیکتر هستند
در مورد فرهنگ هم بنظر من در هر جامعه ای مردم یک شهر یا نزاد یا مذهب ممکن هست نسبت به شهر دیگر در همان کشور برخورد مناسبی نداشته باشند این حتی در ایران هم وجود دارد
بنظر من در اروپا به نسبت به ایران شاید کمتر باشد در سطح کلان
نکته مهم این هست که اینجا توانایی خود را نشان داده و طبعا دوستان دانشگاهی شما و یا همکاران و بیشتر مردم عادی برخورد نا مناسبی با شما نخواهند داشت
کم کم با گذر زمان دوستان خود را انتخاب و اصلا متوجه بقیه مردم نمی شوید
خواستن توانستن است نگران نباشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]