31-08-2013, 05:42 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 06:04 PM توسط ForeverBlue.)
البته یادش بخیر، بازیهای کامپیوتری هم چنین حالتی را داشتند! بویژه بازیهایی که متن در آنها نقش مهمی داشت. مثلا مکس پین یا حتی وارکرافت.
مثلا سعی کنید به انگلیسی بگویید: اینجا چیزی به اسم "ما" وجود ندارد. اینجا "ما " نداریم..
در مکس پین در یک قسمت با یک حالت خاص، مکس میگفت: There's no "us" on this. این جمله با توجه به آن حالت، به شدت در ذهن من نقش بست و از این الگو در موارد زیادی استفاده میکنم. مثلا: there's no credit card in here, There's no rule about this concept,...
یا مثلا قاعده استفاده از Neither - Nor برای من، اولین بار با مشاهده متن بازی وارکرافت جا افتاد. در قسمتی از این بازی، شاهزاده آرتاس از یک فرمانده میخواست دستوری را انجام دهد (چون قرار بود بزودی شاهزاده، شاه شود).
فرمانده به او چنین گفت: پسرک، تو هنوز شاه من نشده ای! اگر بودی هم من از چنین دستوری اطاعت نمیکردم
حال بیایید ببینیم این جمله به انگلیسی چگونه بیان شد:
نظرتان چیست یک تاپیک ایجاد کنیم برای یادگیری جملات کلیدی از طریق فیلم و موسیقی؟ کلا جملات قصار و quotes طرفداران بسیار دارد.
مثلا سعی کنید به انگلیسی بگویید: اینجا چیزی به اسم "ما" وجود ندارد. اینجا "ما " نداریم..
در مکس پین در یک قسمت با یک حالت خاص، مکس میگفت: There's no "us" on this. این جمله با توجه به آن حالت، به شدت در ذهن من نقش بست و از این الگو در موارد زیادی استفاده میکنم. مثلا: there's no credit card in here, There's no rule about this concept,...
یا مثلا قاعده استفاده از Neither - Nor برای من، اولین بار با مشاهده متن بازی وارکرافت جا افتاد. در قسمتی از این بازی، شاهزاده آرتاس از یک فرمانده میخواست دستوری را انجام دهد (چون قرار بود بزودی شاهزاده، شاه شود).
فرمانده به او چنین گفت: پسرک، تو هنوز شاه من نشده ای! اگر بودی هم من از چنین دستوری اطاعت نمیکردم
حال بیایید ببینیم این جمله به انگلیسی چگونه بیان شد:
Prince Arthas: As your future king, I order you to do something.
Lord Uther: You're not my king yet,boy! nor would I obey that command even if you were!
متن کامل تر این مکالمه جالب، از این قرار است:Lord Uther: You're not my king yet,boy! nor would I obey that command even if you were!
Lord Uther: How can you even consider that? There's got to be some other way.
Prince Arthas: Damn it, Uther! As your future king, I order you to purge this city!
Lord Uther: You are not my king yet, boy. Nor would I obey that command even if you were.
Prince Arthas: Then I must consider this an act of treason.
Lord Uther: Treason?! Have you lost your mind, Arthas?
Prince Arthas: Damn it, Uther! As your future king, I order you to purge this city!
Lord Uther: You are not my king yet, boy. Nor would I obey that command even if you were.
Prince Arthas: Then I must consider this an act of treason.
Lord Uther: Treason?! Have you lost your mind, Arthas?
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ