14-04-2014, 09:49 AM
(13-04-2014, 06:24 PM)'mahmod' نوشته: دوستان عزیز کسانی که به زبان انگلیسی تسلط دارن یه سوال من زبان انگلیسیم تعریفی نداره به نظرتونچی کار کنم خوب بشه
بعدش کلاس های زبان تو استان خراسان رضوی شهر های مشهد کاشمر بردسکن و تربت حیدریه اگه کسی کلاس خوب بلده بگین
ممنون
سلام.در مورد کلاسهای انگلیسی به این تاپیک رجوع کنید،فکر کنم در مشهد هم آموزشگاه هایی معرفی کرده بودن، صفحات رو از اول ببینید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]. در مورد نحوه خوندن: بهترین کار البته به نظر من برای کسی که زبانش خوب نیست اینه که چند ترم کلاس بره تا روال کار کردن رو یاد بگیره ولی بدون کلاسم میشه و بعضی ها تونستن به نتایج عالی هم برسن. شما مثلا میتونید از یک کتاب استاندارد مثل TopNotch, English Result,Interchange, Four Corners, Headway و بقیه استفاده کنید و در کنارش هم از خوندن لغت غافل نشید. احتمالا ضعف گرامرم دارید که مثلا میتونید از کتابهای کمکی گرامر مثل Grammar in Use استفاده بفرمایید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم