13-02-2013, 02:05 PM
سلام,
ممنون میشم الگوریتم کار لایتنر (کاغدی) رو بیان کنین که بتونم برای یادگیری لغات استفاده کنم ازش.
ممنون میشم الگوریتم کار لایتنر (کاغدی) رو بیان کنین که بتونم برای یادگیری لغات استفاده کنم ازش.
شیوه های یادگیری لغات
|
13-02-2013, 02:05 PM
سلام,
ممنون میشم الگوریتم کار لایتنر (کاغدی) رو بیان کنین که بتونم برای یادگیری لغات استفاده کنم ازش. (13-02-2013, 02:05 PM)Hamidreza_ut نوشته: سلام, فاصلهی زمانی بین مرورها توانهای عدد 2 است. اولین مرور 1 روز پس از مطالعه (0^2)، دومین مرور 2 روز پس از اولین مرور (1^2)،سومین مرور 4 روز پس از دومین مرور (2^2)، چهارمین مرور 8 روز پس از سومین مرور (3^2)، و پنجمین مرور 16 روز پس از چهارمین مرور (4^2)انجام میشود. بنابراین عملاً پس از 31 روز و 5 بار مرور یک مطلب، فراموشی آن سختتراز یادگیری آن میشود. در «نرمافزار لایتنر»مراحل مرور تا 10 مرحله قابل افزایش است. البته نرم افزارها کارآتر هستن برا مرور.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
13-02-2013, 03:01 PM
(13-02-2013, 02:37 PM)blur نوشته: فاصلهی زمانی بین مرورها توانهای عدد 2 است. اولین مرور 1 روز پس از مطالعه (0^2)، دومین مرور 2 روز پس از اولین مرور (1^2)،سومین مرور 4 روز پس از دومین مرور (2^2)، چهارمین مرور 8 روز پس ممنون از پاسخ شما, برگه های لاینتر ویژگی خاصی دارن ؟ یا یک طرف برگه, کلمه, و طرف دیگه معنی و یک مثال کافیه ؟ نرم افزاری برای استفاده در Pc یا گوشهای جاوا سراغ دارین ؟ با تشکر. (13-02-2013, 03:01 PM)Hamidreza_ut نوشته: ممنون از پاسخ شما, برگه های لاینتر ویژگی خاصی دارن ؟ یا یک طرف برگه, کلمه, و طرف دیگه معنی و یک مثال کافیه ؟نه ویژگی خاصی ندارن و همین طور که خودتون گفتین خوبه...اگه مترادف ها هم اضافه بشن بهتره برا GRE بخصوص مفیدتره....بله شما می تونید از انکی یا جی ممورایز استفاده کنید که هر دو هستن در فروم ...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
14-02-2013, 04:58 PM
درود دوستان . برای یادگیری سریع زبان توی سه الی 4 ماه حتی به صورت فوقmp3 یعنی خیلی وقت بزاره چی رو پیشنهاد می کنین؟نصرت چطوره؟
14-02-2013, 10:51 PM
(14-02-2013, 04:58 PM)tenderboy نوشته: درود دوستان . برای یادگیری سریع زبان توی سه الی 4 ماه حتی به صورت فوقmp3 یعنی خیلی وقت بزاره چی رو پیشنهاد می کنین؟نصرت چطوره؟اگه منظورتون یادگیری زبان صرفا برای مکالمه و برقراری ارتباط هست نصرت بد نیست و منابع دیگه ای هم تو این تاپیک ها وجود داره....ولی اگه برا آزمون خاصی میخواید قضیه ش فرق داره و تو تاپیک مربوطه سوال کنید.
مولانا
15-02-2013, 12:25 AM
(13-02-2013, 02:05 PM)Hamidreza_ut نوشته: سلام,قبلا چنین تاپیکی زده بودم: http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...9%86%D8%B1
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
04-08-2013, 12:31 AM
با سلام خدمت دوستان عزيز قصد دارم در اينجا نرم افزاري را خدمتتان معرفي کنم که در نوع خود کاملترين نرم افزار جهت یادگیری لغات می باشد و رايگان هم هست و داراي مجموعه کامل لغات آموزش زبان مي باشد البته در سايت مرجعش داراي فلش کارتهاي فراوان براي درسهاي ديگر مي باشد البته بايد به انگليسي آشنا باشيد تا بتونيد از آنها استفاده کنيدو این سایتی که براتون معرفی می کنم دارای مجموعه های بینظیر از فلش کارتهای مفید در سطوح مختلف می باشد در ضمن رایگان است
واين برنامه توانا انکي anki مي باشد اما برتريهاي اين نرم افزار نسبت به هم نوعان خود 1-امکان افزودن عکس به فلش کارتها فقط با کپي پيست 2-امکان ضبط کردن صداي خود در محيط خود برنامه اين امکان يک کاربرد عالي است براي دوستاني که حوصله تايپ کردن ندارند زيرا مي تونند سوالاتشون را بخونند و بعد همينطور جوابها را و ضبط کنند بعد انکي سوالات را پخش مي کنه و شما مي تونيد جواب را بشنويد و اين مخصوصا براي دوستاني که قدرت يادگيريشان از طريق شنوايي بيشتر است عالي است 3-بسيار انعطاف پذير در تهيه کارتهاي متنوع 4-قابل اجرا روي کامپيوتر و موبايلهاي اندرويد و آيفون و بلک بري ووو 5- امکان تايپ فرمولهاي رياضي در محيط برنامه 6-امکان تهيه فلش کارتهاي ويدئويي ووووووو در اين قسمت وبلاگ توپي را خدمتتان معرفي مي کنم که مي تونيد مجموعه کاملي از لغات را در آن پيدا کنيد و دانلود کنيد و بهره ببريد همش رايگان به عنوان نمونه 1-کاملترين مجموعه فلش کارت و 1100و504 واژه داراي تلفظ و ترجمه فارسي و عکس 2-لغات مشکل فيلمها 3-لغات voa 4-لغات کارداني به کارشناسي 5-لغات تافل 6- فلش کارت کلمات مشکل فيلمها 7-ووووو [url]اينم آدرس وبلاگ http://ankiiran.blogfa.com (04-08-2013, 12:31 AM)'rezaabedi' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزيز قصد دارم در اينجا نرم افزاري را خدمتتان معرفي کنم که در نوع خود کاملترين نرم افزار جهت یادگیری لغات می باشد و رايگان هم هست و داراي مجموعه کامل لغات آموزش زبان مي باشد البته در سايت مرجعش داراي فلش کارتهاي فراوان براي درسهاي ديگر مي باشد البته بايد به انگليسي آشنا باشيد تا بتونيد از آنها استفاده کنيدو این سایتی که براتون معرفی می کنم دارای مجموعه های بینظیر از فلش کارتهای مفید در سطوح مختلف می باشد در ضمن رایگان است سلام
ممنو ن بابت توضیحاتتون من این نرم افزار رو تو همین سایت دیدم و باهاش آشنا شدم و دانلود کردم.کلی فلش کارت های مفیدش رو هم دوستان در همین سایت گذاشتن.منم در تائید فرمایشات شما به دوستان پیشنهاد میکنم به لینک زیر که مربوط به سایت آکادمیا هست مراجعه کنند تا فلش کارت های آزمون GRE که برای خیلی از دوستان مهم هست رو هم دانلود کنن. گرفتن پذیرش >آزمون ها>GRE GENERAL> منابع مطالعات GRE GENERAL> نرم افزار .نرم افزار انکی برای دسکتاپ و موبایل
04-08-2013, 12:47 AM
نمیدونم قبلا دوستان سایت مخصوص دانلود فلش کارت های نرم افزار آنکی رو معرفی کردن یا نه .بهرحال من چون واقعا فلش کارت های متنوعی رو در اون سایت دیدم و به راحتی دانلود کردم ،خواستم اینجا ذکر کنم تا دوستان علاقه مند یه سری بهش بزنن.مطمئنا بسیار مفید خواهد بود براشون انشالله
https://ankiweb.net/shared/decks/ این سایت به زبان های مختلفی فلش کارت هارو داره.حتما سر بزنید... |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |