(23-01-2014, 07:55 PM)'pbh_206' نوشته:سلام، چند تا سوال در مورد پر کردن فرم DS-160 دارم که ممکنه تکراری باشن اما برای اطمینان می پرسم. ممنون میشم کسایی که اطلاع دارن راهنماییم کنن.1. Passport Book Number کجای پاسپورت نوشته؟ اصلا ما داریم یا باید Does not apply بزنم؟2. Have you made specific travel plans؟ باید گزینه Yes بزنم یا No ؟3. تاریخ Intended arrival date رو باید دقیقا همون تاریخ نوشته شده توی I-20 بنویسم یا چند روز زودتر؟4. پسرخاله من حدود 4 ماهه که اونجا مشغول به تحصیله، بخاطر همین باید جواب این سوال(Do you have any other relatives in the United States) رو Yes بزنم؟5. توی قسمت Primary Occupation چون تا حالا جایی مشغول به کار نبودم Not Employed رو انتخاب کردم.درسته دیگه؟ حالا توی Box که پایین باز شده نوشته Explain . معمولا چه جور توضیحی توی این قسمت می نویسن؟ باید توضیح بدم که بعد از تحصیل مشغول به چه فعالیت های غیر شغلی بودم یا دلیل اینکه کار نکردم رو باید براشون توضیح بدم؟6. در قسمت Have you attended any educational institutions at a secondary level or above؟ غیر از آخرین مدرک تحصیلیم آیا نیاز هست که مشخصات پیش دانشگاهی،دیپلم و راهنمایی رو هم بنویسم؟7. در قسمت Have you ever served in the military؟ وقتی که Yes رو میزنم، چند تا کادر باز میشه. توی کادر Branch of service باید چی نوشت دقیقا؟من تو پیج های قبلی دیدم یکی از بچه ها نوشته که کادر Branch of service رو اینجوری پر کرده : "Mandatory military service" و اسمی از محل خدمتش نیاورده. به نظر شما مشکلی پیش نمیاد اگه توی این کادر به جای مشخص کردن محل خدمت همچین چیزی نوشت؟8. توی کادر Military Specialty هم دیدم بعضی از بچه ها نوشته بودن که خالیش بزارین و اصلا چیزی توش ننویسین. شما هم همین نظر رو دارین؟9. توی قسمت Provide a List of Languages You Speak ،این Language name رو باید نوشت Farsi یا Persian ؟10. این سوال هم مربوط به DS-160 نمیشه اما تو فرم های دیگه بهش برخوردم. وقتی در مورد Nationality سوال می پرسه باید نوشت Iranian یا Persian ؟ممنون
1- خیر. فقط passport number رو باید بزنید. passport book number نداره پاسپورت های صادره در ایران. فکر کنم خودشونم یه نوع گذاشته بودن توی فرم واسه راهنمایی. Does not applyرو باید بزنید.
2- اگه برنامه ای واسه مسافرات هنوز نگذاشته اید باید no رو بزنین. چون اگر بزنید YES کلی اطلاعات دیگه از جمله تاریخ برگشت باید بدید.
3- همون شروع ترم یعنی زمانی که توی اون فرم i-20 اومده رو مینویسن معمولا. البته شما میتونی یک هفته زودتر هم بزنی که البته زیاد مهم نیست و فرقی نداره.
4- این رو تحقیق کنید. خیلی ها می گن چون در این حالت پسرخاله شما اونجا وضعیتش اقامت نیست نزدنش بهتره که حساسیت ایجاد نشه. بعضی هم میگن باید زد! من خودم باشم میزنم چون اگه بفهمن شک میکنن. خوب اگر پسرخالتون دانشجوس و هیچ مشکلی نداره زیاد نگران نباشین.
متاسفانه سوال هم به نوعی کامل نیست: مثلا منظورش از اینکه فامیل دارین فامیل درجه یک هستش؟ و منظورش از فامیل دارین یعنی کسی که سیتیزن هستش؟ یا .. و ..
5- اگر کار نکرده اید خوب بنویسید خودتون رو اماده تحصیل میکردید مثلا دادن تافل و جی ار ای و مقاله و ....
فقط راستش رو بنویسید که سفارت با کسی شوخی نداره.
6- راستش من خودم دبیرستان رو هم نوشتم و فکر کنم نام مدرسه و ادرسش رو هم خواسته بود از من! شما هم حوصله به خرج بده و بنویس با توجه به تفاوت سیستم آموزشی در دو کشور. حداقل دبیرستان رو بنویسید.
7- اگر سربازی س نبودین که حتماً Branch رو بنویسید و حساسیت ایجاد نکنید. یه موقع هست س... بودید و می خواهید مخفی کنید که باز هم این طوری بنویسید بیشتر حساسیت زا هستش....
دقت کنید زیاد فرقی نداره چی بنویسید چون دقیقا اولین چیزی که تو سفارت ازت میخوان کارت سربازی هستش و نحوه رفتن به سربازی یا کفالت یا ....یعنی احوال پرسی رو اگه مذکر باشید با این جمله که سربازی کجا بوده شروع میکنن
اصلا مخفی نکنید چیزی رو...
8- Specialty رو هم مربوط به کار شما تو زمان خدمت هست.. می تونید یه چیز safe بزنید... مثلاً office work و یا ....
9 - باز زیاد فرقی نداره. شما persian بزن.
10 - قطعا iranian چون کشوری با ملیت های مختلف هستش و زبان های مختلف
پ.ن: کلا ببینید بهتره همه چر رو راستش رو بنویسید چون اگر چیزی رو مخفی کنید اونا هم بفهمند ولو اینکه هیچ مشکلی نداشته باشه اون مورد باعث میشه بی دلیل مشکوک بشن و کلیرنستون طولانی تر بشه. (این رو اگه کلیرنس خوردین خواهید دید که انواع خیال بافی ها سراغ هر کی کلیرنس خورده میاد!.)
بااحترام
2- اگه برنامه ای واسه مسافرات هنوز نگذاشته اید باید no رو بزنین. چون اگر بزنید YES کلی اطلاعات دیگه از جمله تاریخ برگشت باید بدید.
3- همون شروع ترم یعنی زمانی که توی اون فرم i-20 اومده رو مینویسن معمولا. البته شما میتونی یک هفته زودتر هم بزنی که البته زیاد مهم نیست و فرقی نداره.
4- این رو تحقیق کنید. خیلی ها می گن چون در این حالت پسرخاله شما اونجا وضعیتش اقامت نیست نزدنش بهتره که حساسیت ایجاد نشه. بعضی هم میگن باید زد! من خودم باشم میزنم چون اگه بفهمن شک میکنن. خوب اگر پسرخالتون دانشجوس و هیچ مشکلی نداره زیاد نگران نباشین.
متاسفانه سوال هم به نوعی کامل نیست: مثلا منظورش از اینکه فامیل دارین فامیل درجه یک هستش؟ و منظورش از فامیل دارین یعنی کسی که سیتیزن هستش؟ یا .. و ..
5- اگر کار نکرده اید خوب بنویسید خودتون رو اماده تحصیل میکردید مثلا دادن تافل و جی ار ای و مقاله و ....
فقط راستش رو بنویسید که سفارت با کسی شوخی نداره.
6- راستش من خودم دبیرستان رو هم نوشتم و فکر کنم نام مدرسه و ادرسش رو هم خواسته بود از من! شما هم حوصله به خرج بده و بنویس با توجه به تفاوت سیستم آموزشی در دو کشور. حداقل دبیرستان رو بنویسید.
7- اگر سربازی س نبودین که حتماً Branch رو بنویسید و حساسیت ایجاد نکنید. یه موقع هست س... بودید و می خواهید مخفی کنید که باز هم این طوری بنویسید بیشتر حساسیت زا هستش....
دقت کنید زیاد فرقی نداره چی بنویسید چون دقیقا اولین چیزی که تو سفارت ازت میخوان کارت سربازی هستش و نحوه رفتن به سربازی یا کفالت یا ....یعنی احوال پرسی رو اگه مذکر باشید با این جمله که سربازی کجا بوده شروع میکنن

اصلا مخفی نکنید چیزی رو...
8- Specialty رو هم مربوط به کار شما تو زمان خدمت هست.. می تونید یه چیز safe بزنید... مثلاً office work و یا ....
9 - باز زیاد فرقی نداره. شما persian بزن.
10 - قطعا iranian چون کشوری با ملیت های مختلف هستش و زبان های مختلف

پ.ن: کلا ببینید بهتره همه چر رو راستش رو بنویسید چون اگر چیزی رو مخفی کنید اونا هم بفهمند ولو اینکه هیچ مشکلی نداشته باشه اون مورد باعث میشه بی دلیل مشکوک بشن و کلیرنستون طولانی تر بشه. (این رو اگه کلیرنس خوردین خواهید دید که انواع خیال بافی ها سراغ هر کی کلیرنس خورده میاد!.)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.