24-02-2014, 03:43 PM
ممنونم مایک عزیز، دوباره یه اکانت ساختم با توجه به توصیه ی شما.
فرم DS-160
|
24-02-2014, 05:05 PM
فکر میکنم وقتی سوال مربوط به اینکه الان مشغول چه کاری هستید را پاسخ میدید این سوال ظاهر میشه. بله بنویسید که دانشجو هستید و واحدهای درسی و پایان نامه پاس میکنید.
(24-02-2014, 03:42 PM)'k120' نوشته: سلام دوستان Briefly describe your duties رو تو فرم دی اس 160 چی بنویسم من که دانشجوام. بگم واحد دارم پاس میکنم و پایان نامه و اینا؟؟؟
01-03-2014, 06:31 PM
سلام.
من دارم برای فرصت مطالعاتی اقدام میکنم و فرم DS 2019 تازه رسیده دستم. متاسفانه متوجه شدم که اسپل فامیل همسرم اشتباه توی فرم وارد شده (najafi رو اشتباه najfi زدند). اگه با همین فرم ds2019 اشتباه برم سفارت برای ویزا گرفتن به مشکل میخورم؟ آیا لازمه که بگم فرم DS2019 رو مجدد صادر کنند؟ من زیاد وقت ندارم میشه سریع راهنمایی بفرمایید. ممنون
دوست عزیز اگه وقت بود کاش سریع اعلام میکردید یه DS2019 جدید میفرستادن.
اصول و مبنا بر این هست که در تمام مدارکی که به سفارت میدهید اسم و فامیلتان یکی باشد.(حالا مثلا ممکنه یکی پاسپورتش مثلا اخر اسمش H داشته باشه و تو مقالات نداشته باشه که اون رو میشه توجیه کرد یه جورایی ولی معمولا خود دانشگاهها هم میگن که اگه در فرم های مختلف(حالا چه i-20 و چه ds2019) ایرادی دیدین سریع اطلاع بدین. بهتره به خود دانشگاه ایمیل بزنین جریان رو بگین. بلاخره اگه تو سفارت پرسیدن چی پاسخ میدین بهشون؟میگین دانشگاه اشتباه کرده؟! بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. تجربه یکی از دوستان؛ به دانشگاه ایمیل زده و درخواست صدور فرم جدید کرد، با استفاده از اسکن فرم که دانشگاه فرستاده بود براش، وقت سفارت گرفت و به جای آدرس ایران، آدرس هتل در ترکیه رو داد (برای مصاحبه رفت آنکارا) و دانشگاه فرم رو به آدرس هتل ارسال کرد و روز مصاحبه با فرم تصحیح شده برای مصاحبه رفت.
پ.ن: البته من توصیه نمیکنم که این کار رو انجام بدید/ندید و فقط تجربه یکی از دوستان رو مطرح کردم. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
05-04-2014, 05:47 PM
سلام دوستان،
سؤال من مربوط به قسمت Primary (current) Occupation در فرم DS-160 هستش، در واقع من 1.5 ساله که درسم تموم شده و الان برای PhD پذیرش گرفتم، خواستم بپرسم که توی این قسمت چه گزینه ای رو باید انتخاب کنم؟ بین گزینه های student، other و unemployed شک دارم. (میخوام بگم که روی paperهام کار میکنم.) یه مشکل other هم اینه که اسم organization رو ازم میخواد. با تشکر (05-04-2014, 05:47 PM)'مهدویان' نوشته: سلام دوستان، سلام چون بعد تحصیل کار نکردید اگر کار نکرده اید خوب بنویسید خودتون رو اماده تحصیل میکردید مثلا دادن تافل و جی ار ای و مقاله دادن و ... فقط توصیه میکنم دقیقا همون چیزی رو بنویسید که انجام دادید. تاجایی که یادمه توی Box که پایین باز شده نوشته Explain اید توضیح بدید که بعد از تحصیل مشغول به چه فعالیت های غیر شغلی بودید اگر کاری نداشتید. در ضمن اینجا رو هم یه نگا بندازید شاید جواب سایر سوالات رو یافتید. بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
گزینه unemployed انتخاب کنید و بگید که در این مدت واسه امتحان تافل و جی ار ای می خوندید و روی مقالات تزتون هم کار می کردید.
(05-04-2014, 05:47 PM)'مهدویان' نوشته: سلام دوستان،
02-05-2014, 02:50 PM
دوستان سلام
محل تحصیل لیسانس من دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم سابق) واقع در پردیس کرج بوده، حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که در فرم DS-160 محل تحصیل رو باید مفتح در تهران (آدرس اصلی دانشگاه) بدم یا همین پردیس کرج؟ چون وقتی اسم دانشگاه رو در گوگل سرچ میکنید تنها آدرسی که مشاهده میشه مفتح تهرانه. فقط باید این رو هم اضافه کنم که وقتی اپلیکیشن فرم دانشگاه رو پر میکردم آدرس کرج رو به عنوان آدرس محل تحصیل لیسانس دادم. حالا با توجه به این شرایط چه پیشنهادی دارید؟ ممنون از کمکتون
02-05-2014, 05:11 PM
به نظرم با توجه به اینکه از نظر سازمانی پردیس کرج زیر مجموعه دانشگاه اصلی در تهران هست فرق چندانی نمی کنه و به دو شکل زیر میشه آدرس رو نوشت:
ایران، تهران، آدرس جزئی دانشگاه اصلی در تهران شامل خیابان و پلاک و غیره ایران، البرز، کرج، آدرس حزئی پردیس شامل خیابان و پلاک و غیره و با عنوان "دانشگاه خوارزمی - پردیس کرج" (University of Kharazmi - Karaj Campus) ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
5 مهمان |