(19-03-2016, 12:21 PM)Sara MN نوشته: درووووووود بر تمامی دوستان عزیز
برای پر کردن هر چه صحیحتر فرم DS-160 من واقعا به همفکرتون نیاز داشتم. خواشحال میشم که من رو مثل همیشه راهنمایی بفرمایییییییید.
1- سوال مربوط به بخش Present work/work educational/training information:
من 2013 فارغ التحصیل ارشد شدم و از اون تاریخ به بعد، من مشغول زبان خوندن و گرفتن نمرهای زبان و ارایه مقالاتم شدم و عملا مشغول به کار نشدم. با توجه به اینکه من not employed محسوب میشم و بایستی برای این مورد یک توضیحی ارایه بدم، خواستم بدونم:
1-1: آیا فقط ذکر اینکه من در طول این مدت مشغول زبان خوندن و کار بر روی مقالاتم بودم میتونه قانع کننده باشه؟
2-1: از دوستان کسی بوده با شرایط من و به مشکلی برخورد کرده باشه؟
3-1: آیا این همون گپ تحصیلی محسوب میشه؟
2-
سوال مربوط به بخش additional point of contact info:
من با دو تا از استادام حدود 8 تا مقاله ژورنالی /کنفرانسی دارم. یکیشون در طول 2 سال گذشته دوبار به آمریکا سفر داشته (یکبار 1سال مونده برای فرصت مطالعاتی، دفعه بعد برای یک کنفرانس خیلی معروف رفته) ، اون یکی هم تا حالا پاشو از ایران بیرون نذاشته (هر دو کاملا safe
).
به نظرتون میتونم به مشکل برخورد کنم با این دو تا؟
سالی مممممممملو از سلامتی و شادی رو برای همتون ارزو میکنم،
سپاس
درود
خیر مشکلی نیست. خیلی ها اینطوری هستند. در سفارت هم ازتون خواهند پرسید. به خصوص که مقاله هم دادید و زبان خوندید مشکلی نیست. اینکه گپ حساب بشه یا نه مهم نیست چون ذاتا گپ از یک روز تا 10 سال هم میتونه متغیر باشه!
خیر دومی هم مشکلی نیست باز.
حساس نباشید
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.