12-05-2012, 11:59 PM
(11-05-2012, 12:11 PM)Behnoush نوشته: من توی فرم DS-160 در مورد اطلاعات کار unemployed رو زدم چون جایی مشغول به کار نبودم این مدت . و در قسمت توضیحاتش نوشتم که مقالاتم رو کامل می کردم و برای TOEFL و GRE آماده می شدم. ولی چون دوسال از فارغ التحصیلیم میگذره یکم نگرانم که آفیسر بگه یعنی تمام این مدت جایی کار نمیکردی؟ من دوتا فرصت کاری مرتبط با رشتم داشتم اما چون یه سری تعهدات داشت و من منتظر خبر پذیرشم بودم و تکلیفم مشخص نبود نمیتونستم مسئولیتش رو قبول کنم بعد بزنم زیرش. به نظرتون میتونم همینو به آفیسر بگم؟بله به نظرم جواب خوبیه. میتونید بگید که چون از ابتدا قصد ادامه تحصیل داشتید و موقعیتهای کاری که براتون پیش اومد نیاز به تعهد طولانی مدت داشت، ترجیح دادید که اولویت اولتون رو ادامه تحصیل بذارید و برای TOEFL و GRE و غیره خودتون رو آماده کنید و پیشنهادهای کاری رو قبول نکردید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.