01-02-2011, 09:32 PM
بررسی شده در تاریخ آبان 89
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
فهرست نشريات علمي داراي اعتبار
|
01-02-2011, 09:32 PM
بررسی شده در تاریخ آبان 89
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
فهرست نشریات ایرانی ISI
07-02-2011, 10:33 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
IMPACT FACTOR و توضیحات مربوطه بهمراه فایل: برای مجلات بین المللی علمی-پژوهشی، موسسه ی ISI یک فاکتور تاثیر برای هر مجله در هر سال تعیین می کند که نشان دهنده ی ارزش مجله است. این فاکتور از 0/001 تا 30 هست و مجلاتی مانند NATURE , SCIENCE مقادیر بالا این طبقه بندی هستند. در این حالت قبل از اینکه شما مقاله به یک مجله ی خارجی بفرستین، دونستن این فاکتور مهمه چرا که: اولاً هر چه این مقدار بیشتر باشه، ارزش کارتون که توی این مجله چاپ میشه بیشتره دوماً از روی این مقدار میشه حدس زد که چقدر این مجله در داوری سخت گیره یا نه. اگه این فاکتور از 2 بالاتر باشه، یک مقدار سخت گیرتر می شن و هر مقاله ای رو چاپ نمی کنن و امکان داره ریجیکت هم کنن...البته این موضوع خیلی کلی هست. در پیوست فهرست مجلات معتبر بین المللی مورد قبول به همرا فاکتور تاثیر آن ها آمده است. خود من وقتی می خوام یک مقاله رو بفرستم اول نگاه می کنم به این فاکتوره و با توجه به نوع کارم و میزان وقتی که گذاشتم بهترین مجله رو پیدا می کنم. البته این برای شروع کاره و حتماً باید فاکتور های دیگه ای رو در نظر بگیرین مثلاً آیا مشابه مقاله شما قبلاً چاپ شده در این مجله یا نه و ... گاهی گمان نمی کنی ولی می شود
گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدا گدای گدایی و بخت نیست گاهی تمام شهر گدای تو می شود
سلام، کسی فهرست جدیدتر ژورنال های ISI (مربوط به سال 2010 یا 2011 و ترجیحا 2011) رو داره؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
11-08-2012, 07:21 AM
(11-08-2012, 01:34 AM)blur نوشته: سلام، کسی فهرست جدیدتر ژورنال های ISI (مربوط به سال 2010 یا 2011 و ترجیحا 2011) رو داره؟فکرکنم تو این وبلاگ جواب سوالتون و پیدا کنید. بر اساس رشته، مجلات ISI فهرست بندی شده. موفق باشید
جوینده یابنده ست! من فهرست ژورنال های 2011 همراه با IF ها و یه سری مشخصاتشون رو پیدا کردم. موفق باشین.
Impact Factors_2011.rar (اندازه 1.72 MB / تعداد دانلود: 366)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
اینم لیست ژورنال های JCR....این مدت با این ژورنال ها درگیر بودم...این یه کم با اون بالایی فرق داره. فکر کنم بعضی از ژورنال های بدون ایمپکت رو اضافه داره! ولی IF هارو نداره.
JCRFullCovlist-2011.pdf (اندازه 1.35 MB / تعداد دانلود: 166)
مولانا
09-10-2012, 02:28 PM
دوستان عزیز، میتونید با استفاد از لینک های زیر، فهرست تمامی مجلات ایندکس شده در (ISI) را مشاهده کنید (به همراه اطلاعات اولیه در مورد هر ژورنال)
دسته بندی بر اساس موضوعات دسته بندی بر اساس حروف الفبا منبع Thomson Reuters The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
22-04-2013, 05:28 AM
آخرین اصلاحیه واحد پژوهش دانشگاه آراد مبنی بر ژورنال های مورد تایید:
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
20-06-2013, 05:53 PM
Thomson Reuters Journal Citation Reports (ISI Impact Factor) for 2012/13 is released
http://admin-apps.webofknowledge.com/JCR...lP4jhNa@37 |
|