14-08-2013, 04:56 PM
(14-08-2013, 04:07 PM)'linda2012' نوشته:من با صحبت دوستمون کاملا موافقم
دوباره ازشد خوندن در ایران که به نظرم در جا زدنه. دکترا خوندنم در ایرانم کاملا اشتباهه. من ارشد شهید بهشتی خوندم 2تا هم مقاله داشتم همه دوستام برای دکترا دانشگاه های تاپ دنیا رفتن (البته ارشدشونو کش دادند تا رزومشونو قوی کنند) ولی من اینجا موندم و دکترا خوندم الان حس میکنم هرچی در دوره ارشد بلد بودمم یادم رفته با اینکه یکی از دانشگاه های خوب تهران دکترا میخونم ولی واقعا اشتباه منو تکرار نکنید. دکترا تو ایران با بقیه جاهای دنیا خیلی خیلی فرق داره. مخصوصا رشته ای مثل من (شیمی) که مهارت کار آزمایشگاهی توش خیلی مهمه. ما اینجا لنگ یه ماده ساده هستیم و برای خریدش باید کلی بدبختی بکشیم. الان میخوام برای پست داک اقدام کنم ولی شما تصور کنید وقتی به عنوان یه پست داک میرید یه کشور دیگه انتظار دارند که شما خدای همه چیز باشید. اونوقت ماها.....
دوست من!!
خیلی ناراحت نباشید به این خاطر...
صرف گرفتن دکترا حتی اگه از بهترین دانشگاه دنیا هم باشه خیلی ارزش نداره... کاری که بعد از دکترا آدم پیدا میکنه خیلی مهم تره... چون دکترا 4 ساله و کار خیلی خیلی طولانی تر...
خوبی گرفتن دکترا برای شما این بوده که الان توی یه دانشگاه کار میکنید و ایشالا در آینده همونجا استاد میشید... اما خیلی ها که از دانشگاه های عالی دکتراشون رو گرفتن اگه الان بیان ایران به خاطر ناشناخته بودن و نداشتن ارتباط نمیتونن توی دانشگاه خوب کار گیر بیارن... وقتی آدم از ایران بیرون میره خیلی از ارتباط هاش از بین میره... و واقعا راحت نیست برای یک فرد با مدرک دکترا که کار مرتبط پیدا کنه.. چون کمپانی هایی که یک دکتر رو استخدام میکنن باید حقوق مناسب با مدرکش هم بهش بدن که خیلی زیاده...
این یک چالش بزرگه برای خیلی از ایرانی هایی که الان دارن دکترا میخونن... و شما این چالش رو ندارید..
خیلی ناراحت نباشید به این خاطر...
صرف گرفتن دکترا حتی اگه از بهترین دانشگاه دنیا هم باشه خیلی ارزش نداره... کاری که بعد از دکترا آدم پیدا میکنه خیلی مهم تره... چون دکترا 4 ساله و کار خیلی خیلی طولانی تر...
خوبی گرفتن دکترا برای شما این بوده که الان توی یه دانشگاه کار میکنید و ایشالا در آینده همونجا استاد میشید... اما خیلی ها که از دانشگاه های عالی دکتراشون رو گرفتن اگه الان بیان ایران به خاطر ناشناخته بودن و نداشتن ارتباط نمیتونن توی دانشگاه خوب کار گیر بیارن... وقتی آدم از ایران بیرون میره خیلی از ارتباط هاش از بین میره... و واقعا راحت نیست برای یک فرد با مدرک دکترا که کار مرتبط پیدا کنه.. چون کمپانی هایی که یک دکتر رو استخدام میکنن باید حقوق مناسب با مدرکش هم بهش بدن که خیلی زیاده...
این یک چالش بزرگه برای خیلی از ایرانی هایی که الان دارن دکترا میخونن... و شما این چالش رو ندارید..
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز