امین جان برای شما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بعد از کم شدن مشغله ها دوباره به جمع ما برگردی
قدردانی از مدیران
|
11-02-2012, 10:45 PM
امین جان امیدوارم در همه مقاطع زندگیت موفق و شاد باشی
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
11-02-2012, 11:14 PM
ای بابا امین هم رفت که
آقا خیلی باعث افتخار ما بود همکار بودن با شما داداش بالاخره یه دوره ای رو تجربه کردم که مدیر بودی و خیلی ازت نمیترسیدم!!! البته خداییش راستش رو بخای بازم یکم ترس بود!! مخصوصا با اسم ترنادو و آواتار آراگون دیگه نابود میشدیم امیدوارم دوباره که سرت خلوت شد اینجا با لباس سبز ببینمت چاکریم راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
12-02-2012, 01:09 AM
ممنون از همه دوستان؛ من کماکان به سوالات در قسمت سوئد پاسخ خواهم داد ولی متاسفانه فرصتی برای مدیریت آنرا ندارم.
(11-02-2012, 11:14 PM)spt نوشته: بالاخره یه دوره ای رو تجربه کردم که مدیر بودی و خیلی ازت نمیترسیدم!!! البته خداییش راستش رو بخای بازم یکم ترس بود!! مخصوصا با اسم ترنادو و آواتار آراگون یادش به خیر چه دورانی بود
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.
12-02-2012, 02:54 PM
امین جان
من هم از زحماتی که کشیدی ممنونم و خوشحالم که همچنان در کنار ما خواهی بود. اطلاعات خوبت قطعا کمک مهمی برای کاربران خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
12-02-2012, 06:26 PM
(12-02-2012, 02:54 PM)Babak نوشته: امین جانممنون بابک جان متاسفانه کار زیادی نتونستم برای این فروم انجام بدهم؛ امیدوارم که اطلاعاتم به درد افراد دیگری نیز بخوره ممنون ازت بابت تلاش های بی دریغ ات پیرامون اطلاع رسانی برای ادامه تحصیل ایرانیان
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.
از دوست خوبم
Hamidreza_ut بخاطر زحماتی که در طول دوران مدیریتشون کشیدند صمیمانه قدردانی میکنم. ایشان مدیریت انجمن هلند رو بر عهده داشتند. امیدوارم همچنان شاهد حضور ایشان در فروم باشیم. .
01-03-2012, 12:15 AM
من هم از Hamidreza_ut عزیز ممنونم و براشون آرزوی موفقیت دارم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
01-03-2012, 01:02 AM
از حضور دوست عزیزمون حمید رضا و خدماتش ذر فروم تشکر میکنم. امیدوارم هر جا هستن موفق باشن
|
|