24-11-2015, 02:52 AM
الی نازنین
امیدوارم همیشه سرشار از انرژی و شادی باشی. موفقیتت آرزوی قلبی همه ماست.
قدردانی از مدیران
|
24-11-2015, 02:52 AM
الی نازنین
24-11-2015, 06:05 AM
الهام جان
منم بنوبه خودم از راهنمایی ها و فعالیت های همیشه مفیدت تو فروم تشکر می کنم. امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی عزیزم
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
24-11-2015, 10:25 AM
بنده هم از همه تلاشهای بی دریغ الهام عزیز Eliroz، تشکر میکنم و ارزوی بهترین اتفاقات در همه مراحل زندگی و تحصیلی برای ایشون دارم.
ازاد اندیش باشی " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-11-2015, 06:02 PM
من هم به نوبه خودم از زحمت هایی که الهام عزیز در انجمن مدیریت کشیدن و راهنمایی هایی که به دوستان دیگه به ویژه در بخش نرم افزارهای فنی رشته های مرتبط با اقتصاد ارائه می کنند تشکر می کنم و امیدوارم همیشه شاهد حضورشون در فروم باشیم. الهام عزیز جزو خوش اخلاق ترین مدیرهایی هستند که بنده تا به حال دیدم و براشون آرزوی موفقیت و کامیابی در تمام مراحل زندگانی رو دارم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
24-11-2015, 06:51 PM
بنده هم از ایشان بخاطر زحماتی که در اینجا کشیدن تشکر می کنم. امیدوارم هر جا که هستند موفق و سربلند باشند.
25-11-2015, 10:30 AM
@eliroz
الهام گرامی من هم از زحمات زیادی که کشیدید و اطلاعات خوبی که در اختیار کاربران قرار دادید سپاسگزاری میکنم و برای شما آرزوی شادی و تندرستی دارم و امیدوارم همچنان شما رو در کنار خودمون ببینیم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
25-11-2015, 06:06 PM
الیرز جان، دوست خوبم،
زحمات و تلاش های شما در رفع مشکلات دیگران مخصوصا در زمینه نرم افزارها و اقتصادسنجی باعث شده مشکلات بسیاری از کاربران حل شود... من اینجا هم از زحمات شما و هم از زحمات تمام مدیران و کاربران عزیزی که محیطی کاملا دوستانه در راستای پاسخ به سوالات سایر کاربران را ایجاد و هدایت میکنند، سپاسگزارم . موفق و سربلند باشید
28-11-2015, 06:18 AM
من هم با تاخیر، از زحمای زیادی که الهام عزیز برای انجمن های تحت مدیریت شون کشیدند، تشکر و قدردانی میکنم و براش آرزوی موفقیت و پیروزی دارم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
13-12-2015, 05:47 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2015, 12:11 AM توسط ForeverBlue.)
فرید عزیز یکی از مدیران بسیار پرتلاش و فعال فروم بودند که با اطلاعات خوب خودشان توانستند فروم های راهنمای پذیرش رو به خوبی پیش ببرند. ایشان به دلیل کثرت کارها و وقت کم، شوربختانه نمیتوانند بیش از این در تیم مدیران حضور داشته باشند. از زحمات فراوان و مشفقانه ایشان تشکر میکنیم و امیدوارم که هر کجا که هستند شاد و پیروز باشند و همچنان حضور گرم و مثمر ثمر ایشان را در فروم شاهد باشیم.
همچنین جا داره از هاتف عزیز نیز تشکر بسیار داشته باشیم که در فروم های مختلف نقش پررنگی داشتند و دلسوزانه و پرانرژی به راهنمایی سایر کاربران میپرداختند. هاتف عزیز نیز به دلیل مشغله های تحصیلی فراوان تصمیم گرفتند از حضور در تیم مدیران کناره گیری کنند. برای ایشان نیز آرزوی شادکامی و کامیابی داریم و امیدواریم همچنان در فروم حضور داشته و تجربیات و اطلاعات خوبشان را با سایر دوستان به اشتراک بگذارند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
13-12-2015, 09:02 PM
(13-12-2015, 05:47 PM)ForeverBlue نوشته: فرید عزیز یکی از مدیران بسیار پرتلاش و فعال فروم بودند که با اطلاعات خوب خودشان توانستند فروم های راهنمای پذیرش رو به خوبی پیش ببرند. ایشان نیز به دلیل کثرت کارها و وقت کم، شوربختانه نمیتوانند بیش از این در تیم مدیران حضور داشته باشند. از زحمات فراوان و مشفقانه ایشان تشکر میکنیم و امیدوارم که هر کجا که هستند شاد و پیروز باشند و همچنان حضور گرم و مثمر ثمر ایشان را در فروم شاهد باشیم. درود از زحمات Andre عزیز تشکر میکنم. البته این مورد کم بودن وقت رو هیچ وقت قبول ندارم متاسفانه. هاتف جان ادامه بده! بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. |
|