18-09-2016, 04:21 AM
(13-09-2016, 09:15 PM)مهمان نوشته: من هم پاسپورت ايرانى دارم، هم پاسپورت قبرس اروپايي.. اسم و فاميلم در پاسپورت قبرسي متفاوت است ، آيا هنگام خروج از ايران انجا كه ميگويند شما كه ويزا قبرس نداريد به مشكل بر ميخورم؟ سئوال بعدى من براى مدت ١٨ سال ايران نرفتم ولى بصورت كاملا قانونى از ايران خارج شدم معافيت هم دارم ، آيا هنگام ورود مورد سئوال جواب واقع ميشم و بايد اعلام كنم دوپاسپورت دارم يا نه لازم نيست در كل بقول معروف گير ميدن؟ باتشكر
درود بر شما
کاملا معمول است که افراد دو تابعیتی باشند و اسم هایشان هم متفاوت باشد. مانند ایرانی هایی که مهاجرت میکنند و نام خود را تغییر میدهند. برای همین قاعدتا نباید مشکلی باشد چون پاسپورت قبرسی شما هم حاوی عکس و اثر انگشت و یک سری اطلاعات بیومتریک است که هویت شما را اثبات میکند.
راستش وقتی همه چیز را به صورت قانونی انجام داده اید قاعدتا هیچ مشکلی نباید باشد. نیازی هم به اعلام این که دو پاسپورت دارید نیست، هرچند هیچ مساله یا مشکل خاصی هم بحساب نمی آید و یک موضوع بسیار معمول است. احتمال این که مثلا نیاز داشته باشید کارت معافیت خود را هوشمند کنید و مسائل اداری ساده اینچنینی وجود دارد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ