13-03-2018, 06:13 AM
من تابعيت ايران انگلستان دارم كه مي خواهم براي ويزاي امريكا اقدام كنم أيا از نظر انگليس يا امريكا ايراد دارد كه من سه تابعيتي شؤم؟
قوانین تابعیت و گذرنامه
|
13-03-2018, 06:13 AM
من تابعيت ايران انگلستان دارم كه مي خواهم براي ويزاي امريكا اقدام كنم أيا از نظر انگليس يا امريكا ايراد دارد كه من سه تابعيتي شؤم؟
13-03-2018, 10:09 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2018, 11:08 AM توسط automotive.)
(13-03-2018, 06:13 AM) نوشته: من تابعيت ايران انگلستان دارم كه مي خواهم براي ويزاي امريكا اقدام كنم أيا از نظر انگليس يا امريكا ايراد دارد كه من سه تابعيتي شؤم؟ شما با دریافت ویزای یک کشور تابعیت آن کشور را دریافت نمیکنید. انگلستان کشور معتبری است و زمانی که اقامت دائم و پاسپورت انگلیسی داشته باشید نیازی به پاسپورت سایر کشورها ندارید. زمانی که شما پاسپورت یک کشور معتبر همانند انگلستان را داشته باشید، دیگر برای دریافت ویزا به سایر کشورها به مشکل برنخواهید خورد، هرچند در پاسپورت محل تولد شما "ایران" ذکر شده اما مشکلی نیست. اما اگر منظور شما ویزا است، مشکلی نیست، شما به تعداد صفحات گذرنامه خود میتوانید ویزا دریافت کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
19-03-2018, 10:43 PM
سلام
خب كسي كه دو تابعيتي و هر دو كشور ايران و كشور دوم. دو تابعيتي را قبول نداره !!! پس بلاخره چه جوري به ايران ميره ؟؟! يعني با چه پاسي ميره داخل ايران و با چه پاسي و چه ويزايي خارج ميشه ؟؟ اصلا پروسه ورود. و خروجش به ايران چطوريه؟؟!
19-03-2018, 10:50 PM
شما فارغ از تابعیت های دوم و سوم، زمان ورود و خروج از ایران فقط می بایست گذرنامه ایرانی تون رو نشون بدین. ایران تابعیت های دیگه شما رو به رسمیت نمی شناسه و فقط مدارک شناسایی صادره خودش رو به رسمیت می شناسه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
28-03-2018, 03:01 PM
باسلام میشه یک فردایرانی که متولدایران هست وبه هیچ وجه تبعه کشورثالثی نیست تابعیت ایرانی راازخودسلب نماید.ضمنادراینصورت فردمذکورتحت حمایت چه سازمان یاکشوری خواهدبود؟لطفاجواب رابه ایمیل بنده بفرستیدبانهایت تشکرmhrmzy699@gmail.com
28-03-2018, 03:38 PM
(28-03-2018, 03:01 PM) نوشته: باسلام میشه یک فردایرانی که متولدایران هست وبه هیچ وجه تبعه کشورثالثی نیست تابعیت ایرانی راازخودسلب نماید.ضمنادراینصورت فردمذکورتحت حمایت چه سازمان یاکشوری خواهدبود؟لطفاجواب رابه ایمیل بنده بفرستیدبانهایت تشکرmhrmzy699@gmail.com@M1KE سلام منظور شما از ثالث، ثانی است؟ اگر منظور ثالث است که به کشور ثانی مراجعه کنید. اگر منظور ثانی است، هیچکس شما را به هیچ کجا راه نخواهد داد، شما بیهویت محسوب شده و اصلا فکر نکنم از نظر قانونی اجازه انجام این کار را داشته باشید. دقت کنید، افرادی که تابعیت کشور دومی را داشته باشند میتوانند تابعیت ایران را از خود سلب کنند (طی مراحل قانونی و هرچند که ایران تابعیت دوم را قبول ندارد) و با پاسپورت کشور دوم، به همان کشور بازگردند. ضمنا پس سلب تابعیت، به شما ارث نخواهد رسید، مدارک شناسایی شما باطل خواهد شد و مدت زمان کوتاهی فرصت دارید تا تمامی املاک و حساب های بانکی خود را به پول تبدیل و از ایران خارج کنید، در غیر این صورت تمام اموال به نفع دولت مصادره خواهد شد. زمانی که شما به جز ایران تابعیت هیچ کشور دیگری را نداشته باشید، حتی نمیتوانید از ایران خارج شوید، سازمان ملل هم هیچ کمکی به شما نخواهد کرد. اینکه شما در کشور خودتان، تابعیت خونی خود را باطل کنید و بعد به سازمان ملل اعلام کنید که بیهویت هستید و لطفا به شما مساعدت شود، این اتفاق نخواهد افتاد. اگر قصد دریافت کمکهای سازمان ملل را دارید باید پ ن ا ه ن د ه شوید که اصلا کار خوبی نیست. شما در زمان پ ن ا ه ن د گ ی که پس از خروج شما به وسیله پاسپورت ایرانی و ویزای کشور ثانی (دوم) اتفاق میافتد، شما حق بازگشت به کشور خود (ایران) را تا آخر عمر تحت هیچ شرایطی ندارید، ضمنا شما تا چند سال بدون هویت خواهید بود تا اینکه بتوانید در نیایت پس از چند سال (مثلا آلمان 8 سال است) در صورتی که به زبان مسلط شده باشید، کار دائم داشته باشید و کار غیر قانونی انجام نداده باشید، اقامت دریافت کنید و هویت پیدا کنید. توجه کنید که ساکن یا resident با مقیم یا citizen از زمین تا آسمان متفاوت است. شما میتوانید به محض ورود و پس از طی مراحلی ساکن کشور دومی شوید اما دریافت اقامت (دریافت پاسپورت و برداشته شدن بسیاری از محدودیتهای یک فرد ساکن) کار زمان بری است. ضمنا شما هر کاری انجام بدهید نام ایران حتی در پی پناهندگی و پس از دریافت اقامت در پاسپورت شما خواهد بود. لطفا راههای بهتری را انتخاب کنید، هیچ کشوری تمایل ندارد تا افرادی را سربار جامعه کند، همانطور که سال گذشته آلمان از کرده خود پشیمان شد و ممرزهای خود را بر روی مردم سوریه بست. ضمنا به همین راحتی هم نمیتوان پ ن ا ه ن د ه شد. من از تمامی قوانین مطلع نیستم اما حداقل باید اثبات کنید که جان شما در خطر است. اگر مدارک شما و دلایل شما منصفانه نباشد، حتی اگر آمریکا یا کانادا نیز تشریف ببرید، پلیس اینترپل شما را بازداشت و به کشور خود دیپرت خواهید شد. با هزینه های کمتر و دردسرهای کمتر میتوان انتخاب های بهتری داشت. مثلا زندگی موقت در ترکیه یا ارمنستان میتواند دید بسیار بازتری برای این تصمیم به شما بدهد. پی نوشت: ثالث یعنی سوم و ثانی یعنی دوم. ابتدا تمامی قوانین را مطاله کنید و سپس به نزدیکترین شعبه سازمان ملل در شهر یا استان خود مراجعه کنید، معمولا بادجه فعال بدون نیاز به ساختمان وجود دارد، اگر نبود زنگ درب را بزنید (آنها به فارسی مسلط هستند) و درخواست خود را عنوان کنید. اعلام کنید که قصد دریافت کمکهای سازمان ملل را دارید و تابعیت خود را به صورت داوطلبانه باطل کردهاید و منتظر شنیدن پاسخ باشید. ضمنا سوالهای خود را از پلیسهای دیپلمات حاضر در جلوی درب ورودی نپرسید، معمولا خوش برخورد هستند اما اطلاعات آنها بسیار کم است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
06-04-2018, 10:18 PM
سلام ایا میشود یک ایرانی برای گرفتن تابعیت یک کشور اروپایی وهمزمان با کشور کانادااقدام کند؟
07-04-2018, 12:03 AM
کانادا مشکلی با تابعیت های مضاعف نداره ولی برخی از کشورهای اروپایی مثل اتریش، چک، استونی، لهستان، اسلواکی، هلند، رومانی، اسپانیا و نروژ با این قضیه مشکل دارند. برخی هم مثل آلمان دردسر داره و نیاز به اجازه نامه داره. برخی هم مثل انگلیس، سوییس، سوئد، فرانسه، یونان و ایتالیا مشکلی با این قضیه ندارن.
قضیه اینجاست که گرفتن تابعیت هر کدوم اینها ممکنه ۸-۷ سال و گاهی بیشتر طول بکشه و برای اون هم معمولا می بایست مدت زمان خاصی رو در اون کشورها حضور فیزیکی داشته باشین (همزمان نمیشه در هر دو باشین) و قدرت گذرنامه اونها هم کم و بیش یکیه در نتیجه بهتره آدم روی یکی از اونها که براش در بلندمدت مناسب تر هست وقت و انرژی بگذاره. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
14-04-2018, 02:14 PM
دو تابعیتی که هنگام ورود به ایران پاسپورتش اکسپایر شده باشد میتواند وارد ایران شود؟
15-04-2018, 03:25 AM
برای خروج از کشور مبدا می تونید از گذرنامه دیگه استفاده کنید و در مرز ایران با همون گذرنامه منقضی ایرانی وارد بشین و مشکلی نداره ولی اگر قصد خروج دوباره دارین می بایست مدارک لازم برای تعویض گذرنامه ایرانی رو داشته باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
4 مهمان |