03-05-2018, 01:13 AM
ایا تبعیت دوگانه در معافیت سربازی تاثیری دارد؟
قوانین تابعیت و گذرنامه
|
03-05-2018, 02:19 PM
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
05-05-2018, 04:25 PM
با سلام
محل اقامت من در گذرنانه امارات متحده میباشد. طبق قانون هر چند وقت بتید یکبار از کشور خارج شوم
10-05-2018, 02:08 AM
دوستان ممکنه بی ربط باشه
پیشاپیش عذر میخوام ولی میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که موقع گرفتن پاسپورت دوم(از کشوری که توی اون مقیم هستیم نه کشوری که بدنیا اومدیم) امکان تغییر نام و نام خانوادگی هست یا نه
10-05-2018, 07:11 PM
(05-05-2018, 04:25 PM) نوشته: با سلام سلام محدودیتی برای این کار وجود ندارد. (10-05-2018, 02:08 AM) نوشته: دوستان ممکنه بی ربط باشه سلام بله هم در ایران هم در هر کشوری که تشریف میبرید امکان تغییر نام وجود دارد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
19-06-2018, 10:46 AM
سلام. مثلا یک نفرایرانی تابعیت مالزی را دارد می تواند با پاس ایران ترکیه یا دبی برود و از آنجا با پاس مالزی به اسپانیا برود؟مهر ورود دبی روی پاس مالزی نیست میشه؟؟
02-07-2018, 06:00 PM
(19-06-2018, 10:46 AM) نوشته: سلام. مثلا یک نفرایرانی تابعیت مالزی را دارد می تواند با پاس ایران ترکیه یا دبی برود و از آنجا با پاس مالزی به اسپانیا برود؟مهر ورود دبی روی پاس مالزی نیست میشه؟؟ سلام این کار شدنی است، اگر پرسیدند چگونه وارد شده اید، پاسپورت ایران را نشان بدهید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
26-07-2018, 05:48 PM
سلام
اگر از هر طریقی چه ویزای کاری و یا سرمایه گذاری بتونیم green card آمریکا یا PR کانادا رو اخذ کنیم و یا حتی بعد از اون تابعیت یکی از این دو کشور رو (پاسپورت) بگیریم، آیا تابعیت ایران رو از دست می دهیم؟! یا امکان داره با درخواست تمدید پاسپورت ایران با مخالفت صورت بگیره؟
26-07-2018, 07:07 PM
(26-07-2018, 05:48 PM) نوشته: سلام سلام خیر. خیر. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
سلام
نميدونم سوالم رو تو بخش درستي ميپرسم يا نه، ولي ممنون ميشم بنده رو راهنمايي كنيد. بنده تابعيت كشور فرانسه رو دارم به شكل خوني. از طرفي پاسپورت ايراني دارم و به اندازه ٤ سال ويزا روش داره ولي رواديد كوتاه مدته، يعني كمتر از ٩٠ روز. حالا از دانشگاهي در فرانسه پذيرش دارم، ميخوام ببينم با همين پاسپورت و ويزا ميتونم برم و قبل تموم شدنش برگردم و ويزامو تمديد كنم؟ يا بايد عوضش كنم و ويزا تحصيلي بگيرم؟ روي همين پاسپورتم بهم ويزا تحصيلي ميدن يا بايد عوضش كنم؟ مسأله من اينه كه ويزام زودتر از موعد اتمام درسم باطل ميشه، ولي پاسپورتم تا يك سال بعدش زمان داره، ميخوام ببينم ميتونم قبل باطل شدن ويزام برگردم ايران و تمديدش كنم؟ منظورن همون ويزاي ٩٠ روزه هست... يا بايد تبديلش كنم به تحصيلي؟ و اينكه ممكنه ويزا تحصيلي بهم ندن با وجود شرايطي كه دارم؟ و اينكه گذرنامه فرانسوي ندارم هنوز. اگر بگيرمش ميتونم با اون از فرانسه خارج بشم و به ايران با همون گذرنامه ايرانيم وارد بشم حتي اگر باطل شده باشه؟ بابت مهر خروج نداشتن از فرانسه مشكلي پيش نمياد؟ ممنون بابت راهنمايي. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
4 مهمان |