29-01-2017, 02:07 AM
(28-01-2017, 10:08 PM)علیرضا147 نوشته: با عرض سلام و سپاس از پاسخهای خوبتان به سئوالات مطرح شده ، من ویزای شینگن مولتی 4 ساله کشور آلمان را دارم به مدت 90 روز با توجه به اینکه سال گذشته مدت یک ماه در آلمان بودم و امسال نیز قصد مسافرت سه ماهه را داشتم و با در نظر گرفتن اینکه فرزندم حضورا به اداره اقامت کشور آلمان مراجعه کرده و ویزای مرا نشان داده و سئوال نموده مبنی بر اینکه قصد اقامت 90 روز در آلمان را دارم آنها اظهار نموده اند که مشکلی نیست و ایشان میتواند 90 روز در آلمان باشد و مجددا خروج نموده و دوباره پس از 6 ماه مجددا 90 روز دیگر به آلمان بیاید به همین منوال تا اتمام زمان شینگن حال من به دفتر هواپیمائی جهت خرید بلیط رفتم گفتند نه شما در مدت زمان 4 سال فقط 90 روز میتوانید به دفعات به آلمان بروید یعنی دو ماه دیگر فقط میتوانم بروم حال از آن بزرگوار خواهشمندم مرا راهنمائی فرمائید که با توجه به اینکه اداره اقامت آلمان دقیقا به آن صورت گفته آیا در صورت خرید بلیط سه ماهه به مشکلی بر نخواهم خورد . پیشاپیش از پاسختان کمال تشکر را دارم .
درود بر شما
به نظرم آژانس اشتباه گفته است و شاید فکر کرده آن ویزا یکساله است، یا این که قوانین یکساله را بیان کرده.
برای ویزاهای بلند مدت همان چیزی که اداره مهاجرت آلمان گفته صحیح است.
اگر میخواهید 100% مطمئن شوید فقط کافی است یک روز با داشتن پاسپورت و ویزا به سفارت آلمان مراجعه کنید یا تلفن بزنید تا خیالتان راحت شود.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ