27-08-2017, 05:32 PM
سلام ایا مدت اعتبار ویزا از لحظه ورود به ان کشور حساب میشود
قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)
|
27-08-2017, 07:11 PM
(27-08-2017, 05:32 PM)مهمان نوشته: سلام ایا مدت اعتبار ویزا از لحظه ورود به ان کشور حساب میشود سلام خیر، اعتبار ویزا از زمان صدور ویزا محاسبه میشود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
04-09-2017, 11:06 AM
سلام .
من ویزای سینگل تجاری شینگن رو از سفارت ایتالیا گرفتم . مهلتش تا آخر سپتامبر هست و قرار بود واسه یه دوره اموزشی از طرف شرکت ، 10 روز برم ایتالیا . ولی احتمالا برنامه Training چند ماهی عقب میفته و برنامه سفر سپتامبر من کنسل میشه و میفته واسه نوامبر یا اوایل دسامبر .. اگه از این ویزایی که گرفتم استفاده نکنم و اکسپایر بشه ، آیا بعدا واسه گرفتن ویزای مجدد اذیت نمیکنن و گیر نمیدن ؟ به خصوص اینکه مجدد بخوام از سفارت ایتالیا اقدام کنم ؟؟ ضمنا این ویزا اولین ویزای شینگن من هم هست ....
04-09-2017, 07:41 PM
(04-09-2017, 11:06 AM)hشئهق نوشته: سلام . سلام این مورد میتواند تاثیر منفی داشته باشد، بهترین راه صداقت است و عنوان این موضوع که این مشکل پیش آمده است، به نظر من حتی یک نامه با امضا و مهر شرکت (اصل و ترجمه شده) را به سفارت ببرید و در صورت لزوم اعلام کنید که چنین مشکلی پیش آمده و مدرک دال بر صداقت خود را ارائه دهید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
08-09-2017, 04:24 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2017, 04:24 PM توسط atosamohebbi.)
بچه ها سلام روز و شبتون بخیر.
یه سوال داشتم برای گرفتن ویزای کانادا باید رفت سفارت یا همون داشگاهی که پزیرش میده خودش ویزا میده؟
08-09-2017, 05:13 PM
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
09-09-2017, 09:25 AM
@atosamohebbi
نسبت به اروپا سختگیرتر هستند اما از آمریکا راحتتر ویزا میدهند، مگر اینکه واقعا مشکل خاصی باشد یا گرایش حساس داشته باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
09-09-2017, 09:34 AM
ممنونم از راهنماییتون.
من یک سوال دیگه هم دارم با ویزای دانشجویی کانادا میشه برای چند روز به آمریکا سفر کرد یا نه؟
09-09-2017, 11:26 AM
@atosamohebbi
خیر، ویزای هرکشور مجوز ورود به همان کشور است، به جز ویزای شنگن که پس از ورود میتوانید به تمام کشورهای عضو مسافرت کنید، برای سایر کشورها برای ورود به آن کشور باید ویزا دریافت کنید، حتی برخی کشورها برای اینکه از فرودگاه آن کشور برای کانکشن به کشور دیگری استفاده کنید نیز باید ویزا (نام این ویزا: ترانزیت) دریافت کنید، یعنی برای حضور چند ساعت در فرودگاهی که خاک آن کشور نیز محسوب نمیشود باید ویزا دریافت کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
|
|