20-10-2013, 08:50 PM
(20-10-2013, 10:41 AM)M1KE نوشته: قاعدتا می بایست تا الان مدارک تان را برای KCC فرستاده باشید. اگر هنوز این کار را نکرده اید بگویید تا توضیح بدهم.
اگر مدارک را فرستاده باشید الان که دوباره به همان سایتی که در اون دیده بودید که پذیرفته شدید مراجعه کنید این بار با وارد کردن اطلاعات صفحه جدیدی رو می بینید که در اون اشاره شده که مصاحبه شما در چه تاریخی و در چه سفارتی خواهد بود. معمولا ایرانی ها را برای سفارت آمریکا در آنکارا در نظر می گیرند. در هر حال، وقتی زمان و مکان مصاحبه را متوجه شدید مشغول جمع آوری مدارک لازم می شوید. سپس حدود 2 تا 3 هفته مانده به تاریخ مصاحبه مدارک لازم را برای سفارت موردنظر می فرستید. خود سفارت حدود 2 هفته مانده به زمان مصاحبه شما، مدارک لازم را با ایمیلی که قبلا شما به KCC معرفی کرده بودید به شما اطلاع می دهد.
در حال حاضر شما ابتدا دوباره به سایت موردنظر بروید و پس از وارد کردن اطلاعات ببینید تاریخ مصاحبه و مکان آن کجاست تا مراحل بعدی را توضیح بدهم.
ممنونم از جوابتون. بله من نزديك به ٢ ماه پيش مدارك رو به KCC فرستادم ! بعد از فرستادن ايميل يا چيزي دريافت نكردم ، نزديك ٢ هفته پيش يه ايميل زدم كه امارشو بگيرم ، گفتن در حال بررسي و كارنت شدنشو از ويزا بولتين سايت سفارت در بيارين ، كه ٤ روز پيش تو اخرين بولتين ديدم كه كيس من كارنت شده. حالا تو همون پيج entrant status check كه اولين بار قبوليم رو ديدم رفتم ، هنوز تغييري نكرده و نزده وقت مصاحبه رو ! بايد صبر كنم ؟! تو همون نامه قبولي اول هم البته محلش رو مشخص كرده بود انكارا ! به هر كنجكاو بودم كه در حال حاضر چي كار كنم ! فعلا كه دارم دنبال اسپانسر و ترجمه سند و مدارك لازمي كه بايد بفرستم سفارت هستم ، اما ممنون مي شم اگه براي مشخص شدن وقت سفارت كاري لازم هست بكنم راهنماييم كنيد .
يك دنيا ممنونم