14-05-2014, 11:48 AM
در سال های گذشته فرم های 230 و 122 به صورت دستی پر می شد و فرستاده می شد ولی در حال حاضر می بایست فقط فرم 260 که از 19 می به صورت آنلاین در دسترس خواهد بود توسط خودتون و همسرتون به صورت آنلاین پر بشه و Submit بشه. سفارت آمریکا در سال های اخیر به سمت آنلاین کردن فرم ها و سیستم گرفتن وقت کرده. در مورد این فرم و چگونگی پر کردنش سعی می کنم همین هفته سر فرصت یک توضیحاتی رو بنویسم.
من فایل pdf فرم DS-260 رو برای اینکه ذهنیتی در مورد فیلدها و قسمت های مختلف اون داشته باشید به پیوست می گذارم ولی توجه داشته باشید که ملاک فرمی هست که به صورت آنلاین می بایست پر بشه و ممکنه دقیقا مشابه این فرم نباشه و با گذر زمان قسمت هایی از اون در فرم آنلاین تغییر کنه.
من فایل pdf فرم DS-260 رو برای اینکه ذهنیتی در مورد فیلدها و قسمت های مختلف اون داشته باشید به پیوست می گذارم ولی توجه داشته باشید که ملاک فرمی هست که به صورت آنلاین می بایست پر بشه و ممکنه دقیقا مشابه این فرم نباشه و با گذر زمان قسمت هایی از اون در فرم آنلاین تغییر کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -