12-11-2016, 11:21 PM
سلام دوستان ، من 19 سالمه و دانشجو مهندسی نرم افزار فردوسی مشهد هستم قصد دارم برای مقطع کارشناسی برای دانشگاه های هلند اقدام کنم و روزمه خوبی هم دارم ( آیلتس آکادمیک 7 دیپلم 18.54) و از 6 تا دانشگاه آمریکا پذیرش داشتم ( Michigan State , Iowa State , U of New Mexico , ... ) داشتم بعضیاشون با بورس هم بودن ولی به دلایل مسائل ویزا آمریکا نتونستم ویزام رو دریافت کنم و از شروع تحصیلاتم در آمریکا باز موندم و سه بار ریجکت شدم و الان دیگه بیخیال آمریکا شدم. متناسب با بررسی های من از یکی از 13 دانشگاه معتبر هلند میتونم پذیرش بگیرم ولی خیلی نگران موضوع ویزا هستم. خیلی میترسم مثل آمریکا شه وجود داشتن گرفتن پذیرش های معتبر باز نتونم تحصیلم رو آغاز کنم. من مقداری درباره هلند تحقیق کردم و میدونم که تقریبا تمامی کار ها رو دانشگاه و IND انجام میده لی نمیدونم مرحله که باید بری سفارت هلند در تهران به چه صورت هست؟ آیا مصاحبه رو در رو داره؟ آیا ممکنه IND تایید بده بعد با ارائه مدارک ویزا رو صادر نکنن برای فردی مثل من که هیچ سابقه ای نداره؟ دوستان من سرباز هستم ولی معافیت تحصیای دارم چون دانشجو کارشناسی فردوسی ام ولی بخوام برم هلند با وجود اینکه نظام وظیفه اجزه داده و قانون تغییر کرده ولی وزارت علوم همچنان حقی برای دانشجویانی که میخوان در مقطع کارشناسی در دانشگاه های مورد تایید خودش تحصیل کنن رو نمیده . حالا آا سفارت مدارکی مبنی بر وضعیت سربازی از دانشجویان پسر خواسته یا نه؟ آیا رو این مسائل سفارت حساسن؟
ممنونم اگه دوستان کمکم کنن
ممنونم اگه دوستان کمکم کنن