05-07-2016, 07:37 PM
(05-07-2016, 03:18 PM)moh1135 نوشته: با سلام و احترام
یک سوال فوری لطفا
با تشکر از بابت راهنمایی ها یک مورد ضروری داشتم
من روز دوشنبه 14 تیر ماه سفارت بودم
من برای خودم و خانواده ام درخواست داده بودم، از طرف دانشگاه دعوت نامه داشتم و خودم نیز هیات علمی هستم
مدارک به نسبت کامل بود و حسابی از سمت محل کارم نامه و توصیه نامه و حساب بانکی مناسب جهت شرکت در این دوره داشتم
مدارک همسرم بعضی ترجمه نبود که سریع ترجمه کردم و دادم
دعوت نامه تاریخ ان مربوط به چند ماه بعد بود که ایراد گرفتند سریع ایمیل زدم و خواستم دانشگاه آنجا تنها تاریخ آن را عوض کنند و دوباره بفرستند که انجام شد
اما موردی که سوال دارم، خواستند که فرم اقامت در خوابگاه دانشگاه آمستردام را که قبلا پر کرده بودمف را نیز به تاریخ جدید کنم؟؟
من خوابگاه خانوادگی دانشگاه را فرم پر کرده بودم که آنها نیز در نهایت تقریبا جواب منفی دادند اما گفتند هنوز در لیست هستم
بعد من کمی سرچ کردم و یک مورد تقریبا مناسب از طریق آزانس ها پیدا کردم که چند تایی ایمیل ردوبدل شد و لی هنوز قراردادی بسته نشده
در نهایت یکی از دوستان را در شهر آمستردام پیدا کردم که یک فرصت کاری داره و در آنجا منزلی اجاره کرده، قبول کرده که من پیششون برم و احتمالا خود انها در آن تاریخ در آمستردام نیستند
در موردد فرم رزرو خوابگاه دانشجویی که تقریبا جواب منفی داده بودند نتونستم کاری بکنم
اما
پرینت ایمیل ها با آزانس در هلند و شماره تلفن و آدرس منزل دوستم در هلند را گزارش دادم ( در صندوق کسری مدارک انداختم )
اما واقعا نگران هستم بعد از این همه هزینه و وقت، اگر راهنمایی در این زمینه وجود دارد لطفا من را مطلع سازید مضاف بر اینکه از من خواستند نواقص را تا نهایت امروز سه شنبه تحویل دهم و من چون با خانواده تهران بودیم همان دوشنبه مجبور شدیم برگردیم
درود بر شما
یک کار ساده تری که میتوانستید بکنید رزرو کردن اینترنتی یک هتل یا هاستل بود، از آنهایی که موقع ورود پول میگیرند و کنسلی آن هم هزینه ندارد. همان را ارائه میدادید.
با اینحال بعید میدانم مشکلی پیش بیاید و نهایتا از شما مجددا میخواهند این مدرک را ارائه کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ