25-06-2013, 12:20 PM
با سلام برای گرفتن ویزای توریستی از سفارت هلند چه مدارکی لازم است و اگر نیاز به دعوتنامه هست باید چه مشخصاتی داشته باشه
مدارک لازم برای ویزای هلند
|
25-06-2013, 12:20 PM
با سلام برای گرفتن ویزای توریستی از سفارت هلند چه مدارکی لازم است و اگر نیاز به دعوتنامه هست باید چه مشخصاتی داشته باشه
25-06-2013, 01:20 PM
من میخوام برای فرصت مطالعاتی فرم اپلیکیشن پر کنم. به سایت سفارت رفتم اما فرم های اپلیکیشن خیلی متنوعه . نمی دونم کدوم اپلیکیشن به فرصت مطالعاتی مربوط میشه. اگه شما این فرم را دارین میشه ارسال کنید؟
29-06-2013, 04:37 AM
(25-06-2013, 12:20 PM)'airinm1356' نوشته: با سلام برای گرفتن ویزای توریستی از سفارت هلند چه مدارکی لازم است و اگر نیاز به دعوتنامه هست باید چه مشخصاتی داشته باشه
اینا که گفتم برای ویزای دیدار خانواده بود... برای توریستی به جای دعوت نامه رزرو هتل و برنامه و طول سفر رو ازتون میخان که فک نمیکنم به ایرانی ها بدون دعوت نامه ویزا بدن (یعنی توریستی خیلی خیلی احتمالا سخت ویزا بدن)
دعوت نامه رو دوستان یا فامیلاتون توی هلند باید برن اداره پلیس یا شهرداری شهرشون یه فرم پر کنن و اونا براشون دعوت نامه رو پرینت میگیرن... دقیقا نمیدونم کجاست... باید خودشون بپرسن، یه اداره ای هست که مسئول کارای شهری و ایناس اما احتمالا خود شهرداری نیست... اگه به یه جا تلفن بزنن بپرسن یا خودشون مراجعه کنن یه اداره ای بهشون میگن... موفق باشید ![]() راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
29-06-2013, 04:47 AM
(25-06-2013, 01:20 PM)'leiden' نوشته: من میخوام برای فرصت مطالعاتی فرم اپلیکیشن پر کنم. به سایت سفارت رفتم اما فرم های اپلیکیشن خیلی متنوعه . نمی دونم کدوم اپلیکیشن به فرصت مطالعاتی مربوط میشه. اگه شما این فرم را دارین میشه ارسال کنید؟ فرم ها یکیه برای شینگن و توش باید اشاره کنید که برای فرصت مطالعاتی میخاید برید تا اونجا که من میدونم....
اگه فرم مخصوص داره بنده خبر ندارم... فرمش رو از اینجا میتونید بگیرید، فک نمیکنم فرم ها مختلف باشن، معمولا برید سفارت هم دم در همین فرم رو به همه میدن... اگه اینطوری نبود لطفا اینجا اطلاع رسانی کنید ما هم بدونیم... موفق باشید ![]() راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
29-06-2013, 04:21 PM
(29-06-2013, 01:02 PM)'leiden' نوشته: برای گرفتن وقت مصاحبه چه مدارکی را باید با ایمیل ارسال کنم؟ لازم نیست ایمیل ارسال کنید، از اینجا آنلاین باید اپلای کنید...
تا اونجا که من میدونم مدارکی نیاز نیست، موفق باشید ![]() راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
30-06-2013, 01:54 PM
برای فرصت مطالعاتی میخوام وقت مصاحبه بگیرم. نمی دونم از بخش Select Consular service کدوم گزینه را باید انتخاب کنم؟ در مورد انتخاب زمان، آیا هر زمانی (نزدیک ترین زمان) را می تونم پیشنهاد بدم؟ لطفا سریع جواب بدین خیلی فوریه. خیلی خیلی ممنون
01-07-2013, 10:59 AM
واسه "فرصت مطالعاتی" هم نیاز هست از سفارت برای مصاحبه وقت بگیریم یا نیاز به مصاحبه نیست؟ نزدیک ترین وقت مصاحبه 14 اکتبر هست و اون موقع برای من دیره!
01-07-2013, 06:23 PM
(30-06-2013, 01:54 PM)'leiden' نوشته: برای فرصت مطالعاتی میخوام وقت مصاحبه بگیرم. نمی دونم از بخش Select Consular service کدوم گزینه را باید انتخاب کنم؟ در مورد انتخاب زمان، آیا هر زمانی (نزدیک ترین زمان) را می تونم پیشنهاد بدم؟ لطفا سریع جواب بدین خیلی فوریه. خیلی خیلی ممنون (01-07-2013, 10:59 AM)'leiden' نوشته: واسه "فرصت مطالعاتی" هم نیاز هست از سفارت برای مصاحبه وقت بگیریم یا نیاز به مصاحبه نیست؟ نزدیک ترین وقت مصاحبه 14 اکتبر هست و اون موقع برای من دیره! ویزای بیزینسی و حرفه ای به نظر من اگرچه خیلی فرقی نمیکنه.... و این فقط برای قرار گذاشتنه..
بله نزدیک ترین زمان رو میتونید بگیرید و بله باید مصاحبه برید (از هیچ کدوم اینا مطمئن نیستم اما معمولا اینطوریه..) نزدیک ترین زمان هم الان که من میبینم 22 جولای هست... میتونید از خود سفارت هم زنگ بزنید یا ایمیل بدید بپرسید.. موفق باشید ![]() راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
01-07-2013, 09:11 PM
نزدیک ترین وت مصاحبه 22 جولای هست ولی من هر چی سعی مکنم نمیتونم این وقت را بگیرم . ظاهرا پر شده! این پیغام خطا را میده [align=-webkit-center]One or more of the time slots being spanned is full.
نمیدونم اشکال از کار منه یا اینکه وقت واقعا پر شده.[img]images/smilies/huh.gif[/img] اگه نتونم برای جولای رزرو کنم میره تا 14 اکتبر و اکتبر واسه من خیلی دیره[img]images/smilies/sad.gif[/img] کمممممک!!![/align] |
|