02-07-2013, 02:43 AM
(01-07-2013, 09:11 PM)'leiden' نوشته: نزدیک ترین وت مصاحبه 22 جولای هست ولی من هر چی سعی مکنم نمیتونم این وقت را بگیرم . ظاهرا پر شده! این پیغام خطا را میده [align=-webkit-center]One or more of the time slots being spanned is full.
نمیدونم اشکال از کار منه یا اینکه وقت واقعا پر شده.[img]images/smilies/huh.gif[/img] اگه نتونم برای جولای رزرو کنم میره تا 14 اکتبر و اکتبر واسه من خیلی دیره[img]images/smilies/sad.gif[/img] کمممممک!!![/align]
سعی کنین زنگ بزنین سفارت و با تلفن باهاشون در میون بزارید... همین الان هم که این پیام رو خوندید بهشون (هم به فارسی و هم به انگلیسی جداگانه) ایمیل بزنید و مشکلتون رو بگید... معمولا سفارتا در این شرایط همکاری میکنن و وقت زودتر میدن...
فقط این رو در نظر داشته باشید که فقط خودتون در این شرایط میتونید به خودتون کمک کنید و کاری از کسی ساخته نیست... من به شخصه امیدوار بودم شخص سفیر هلند در تهران این تاپیک رو میخوند و به درخاست کمک شما جواب میداد اما میدونم که اینجا فقط ما هستیم که تنها میتونیم در بعضی چیزا بهتون راهنمایی کنیم و هر کسی کارای خودش رو خودش انجام میده..
موفق باشید و به امید خبرای خوش..
فقط این رو در نظر داشته باشید که فقط خودتون در این شرایط میتونید به خودتون کمک کنید و کاری از کسی ساخته نیست... من به شخصه امیدوار بودم شخص سفیر هلند در تهران این تاپیک رو میخوند و به درخاست کمک شما جواب میداد اما میدونم که اینجا فقط ما هستیم که تنها میتونیم در بعضی چیزا بهتون راهنمایی کنیم و هر کسی کارای خودش رو خودش انجام میده..
موفق باشید و به امید خبرای خوش..
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز