14-10-2014, 07:39 PM
از روزی که سفارت اعلام میکنه میشه رودتر بریم پاسپورتمونو بگیریم؟؟
۲ روز زودتر
۲ روز زودتر
مدارک لازم برای ویزای هلند
|
14-10-2014, 07:39 PM
از روزی که سفارت اعلام میکنه میشه رودتر بریم پاسپورتمونو بگیریم؟؟
۲ روز زودتر
15-10-2014, 12:03 AM
متاسفانه احتمال موفق شدن در این کار تقریبا صفر است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
15-11-2014, 03:04 PM
سلام. من و همکارم برای کنفرانسی در هلند مقاله ای دادیم که مورد پذیرش قرار گرفته و از طریق ایمیل برای ما دعوتنامه ارسال شده. زمان تقریبی کنفرانس 85 روز دیگر است.
آیا باید اصل دعوتنامه به دست من و بعد به سفارت هلند در تهران برسد یا از طریق ایمیل قابل هماهنگی است؟ ایا من و همکارم باید به طور جداگانه اقدام کنیم؟
15-11-2014, 03:49 PM
(15-11-2014, 03:04 PM)'mobin180' نوشته: سلام. من و همکارم برای کنفرانسی در هلند مقاله ای دادیم که مورد پذیرش قرار گرفته و از طریق ایمیل برای ما دعوتنامه ارسال شده. زمان تقریبی کنفرانس 85 روز دیگر است. نقل قول:درود بر شما و خوش آمدید به این فروم من به هر دو پست شما در اینجا پاسخ میدهم شما و همکارتان باید هر کدام به صورت انفرادی اقدام کنید. در ایمیلی که برای گرفتن وقت از سفارت ارسال میکنید دعوتنامه را ضمیمه کنید و بپرسید که آیا به اصل آن هم نیاز است یا خیر (بعید میدانم نیاز باشد) 1- بهترین زمان برای اقدام 45 روز مانده به تاریخ سفر است. 2- شما یک بازه 10 روزه یا دو هفته ای تقاضا کنید مناسب تر است. سفارت هم مشکلی با این بازه نخواهد داشت چون برنامه پروازها و ارزان بودن پروازها و ... را هم باید در نظر بگیرید. 3- شما در بازه اعتبار ویزا میتوانید به هلند سفر کنید. اگر ویزای شما تا بعد از کنفرانس هم اعتبار داشته باشید بازهم میتوانید بعد از کنفرانس سفر کنید. 4- بستگی به نوع ویزا دارد که تمام شنگن را شامل شود یا فقط هلند. معمولا در این موارد فقط برای همان کشور صادر میشود. (اگر چه شنگن است ولی شنگن محدود به هلند)اگر واقعا تصمیم دارید جای دیگری سفر کنید و دلیل محکمی برای این کار دارید بایدهمان اول درخواست بدهید. البته اگر ویزای شنگن اولتان است من این کار را پیشنهاد نمیکنم. مبحث ویزای شنگن را هم ببینید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
26-11-2014, 03:11 PM
[font]سلام.
من امروز یک ایمیل به آدرس سفارت فرستادم (Teh-App@minbuza.nl) برای دریافت نوبت بابت کنفرانس که تقریبا 70 روز دیگه برگزار میشه تو هلند . البته هر شش مورد اطلاعات درخواستی رو فرستادم. ولی یک ایمیل بلافاصله برام اومد از این ایمیل های Auto-response که توش در جمله اول این خط زیر نوشته بود :[/font][font]Due to the high number of request, we cannot accommodate appointment requests for short term travel.[/font][font][size=10pt]اینکه من میخوام ده روز برم برای کنفرانس خوب کوتاه مدت حساب میشه. آیا اتفاقی افتاده که این جمله رو نوشتن یا یه چیز الکیه که برا همه میفرستن. باید همین روزا برای کنفرانس 500 یورو بفرستم. اگر ویزا نمیدن الکی نکنم این کار رو. ممنون میشم راهنمایی کنید.[/size][/font]
27-11-2014, 02:30 AM
تنها راهی که به ذهن من میرسد این است که فورا حضوری مراجعه کنید و اطلاعات بیشتری بگیرید.
24-12-2014, 03:55 PM
با سلام مجدد.
به من ویزا داده شد ، منتها فکر میکنم ویزا محدود به هلند باشد. لطفا راهنمایی کنید که با این ویزا http://www.hotup.ir/upload/x58_vsa.jpg امکان ورود به کشور آلمان برای چند روز به صورت کوتاه هست یا خیر و چه راهکار قانونی ای برای آن وجود دارد؟ ممنون. در پست قبلی البته منظورم پس از ورود به هلند هست. یعنی پس از ورود به هلند به آلمان بروم. آیا شدنی هست؟
25-12-2014, 11:25 PM
چرا فکر می کنین ویزاتون محدود به هلنده؟از روی عکسی که گذاشتین نوشته معتبر برای کشورهای شینگن که آلمان هم جزءشه [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
27-12-2014, 12:36 AM
اﺧﻪ ﺟﻠﻮﻱ اﻭﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﻤﺖ ﺭاﺳﺖ ﻧﻮﺷﺘﻪ NLD ﺑﺎﺭﻧﮓ ﺯﺭﺩ ﺗﻮ ﻋﻜﺲ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻛﻪ ﻭﻳﺰاﻱ اﻟﻤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺳﻤﺖ ﺭاﺳﺗﺶ ﺗﻮﻱ اﻭﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﭼﻴﺰﻱ ﻧﻨﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ اﻟﺒﺘﻪ ﺷﺎﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﮕﻴﺪ ﺑﺎﻳﺪ اﺯ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻣﻴﭙﺮﺳﻴﺪﻡ ﺭﻭﻡ ﻧﺸﺪ
27-12-2014, 04:54 PM
(27-12-2014, 12:36 AM)'mobin180' نوشته: اﺧﻪ ﺟﻠﻮﻱ اﻭﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﻤﺖ ﺭاﺳﺖ ﻧﻮﺷﺘﻪ NLD ﺑﺎﺭﻧﮓ ﺯﺭﺩ ﺗﻮ ﻋﻜﺲ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ خب مدل ویزایی که هلند میده اینجوریه برای اطمینان ویزای خودمم چک کردم برای منم دقیقا مثل مال شماست و من باهاش خارج از هلند هم رفتم و کسی هم ایرادی بهم نگرفت
|
|