28-09-2014, 01:46 AM
و اینکه خب 150 واحد قبولی تو لیسانس خواستن و ما 136 واحد بیشتر پاس نکردیم !!
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان
|
28-09-2014, 01:46 AM
و اینکه خب 150 واحد قبولی تو لیسانس خواستن و ما 136 واحد بیشتر پاس نکردیم !!
07-10-2014, 06:46 PM
درود. می خواستم بدونم کسی که لیسانسش رو از دانشگاه امریکا گرفته تو رشته ی عمران با معدل ۲.۹ شانس پذیرش چقدره برای ارشد؟ اگر بخواد به زبان آلمانی درس بخونه چه درسهایی رو باید پاس کنه ؟ چون من جایی ندیدم که مدرک B1. ارائه بدن.
سابقه ی کار تو امریکا میتونه نقطه ی مثبت باشه؟ ممنون
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
08-10-2014, 12:02 PM
(07-10-2014, 06:46 PM)'lavender' نوشته: درود. می خواستم بدونم کسی که لیسانسش رو از دانشگاه امریکا گرفته تو رشته ی عمران با معدل ۲.۹ شانس پذیرش چقدره برای ارشد؟ اگر بخواد به زبان آلمانی درس بخونه چه درسهایی رو باید پاس کنه ؟ چون من جایی ندیدم که مدرک B1. ارائه بدن. Dear Lavender
If I quite be honest there is no high chance to study in Master while be conducted in english at German universities. Hence, In my opinion it is pretty hard to get admission from any good universities when Your major is little bit hard yo find it to English language. As far as I know, if you would like to go there it will suggest to obtain german language certificate to boost your chance in advance. The Job experience won't be as goal to get admission for master or Bachelor degree in Germany " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
13-10-2014, 08:12 PM
به خارجیها که ما هم جزوشون هستیم بافوگ نمیدن ولی واسه Stipendium میتونید تلاش خودتونو بکنین یک سال قبل شروع ترم باید تقاضاشو بدید و اگر الان میبینید که نمیدونستید یک سال قبل باید تقاضا میدادید و وقت سفرتون نزدیکه فیش حقوقی والدین رو ترجمه کنید جوری که میزان حقوق به یورو معلوم باشه و با خودتون بیارید تا تقاضا بدید واسه سال بعد البته اگه مهلتش نگذشته باشه حواستون به مهلت stipendium دانشگاه باشه و واسه دانشگاه من که تقاضا اینترنتی بود و lebenslauf وmotivationschreiben و بقیه مدارک باید pdf باشه
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت
02-11-2014, 10:32 PM
سلام دوستان
اگر بعد از پروسه پر کردن فرم آنلاین و فرستادن اون متوجه اشتباهی در پروسه اون بشی تکلیف چی میشه؟ The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
05-11-2014, 08:07 PM
(02-11-2014, 10:32 PM)'Cortex' نوشته: سلام دوستان اصولاً واحد رفع نقص با ایمیل لینک رو مجدداً به شما ارسال میکنند که مشکل رو برطرف کنید. اما در المان خیلی روی این موضوع حساس نیستن. چون دانشگاه در ادامه مدارک دقیق شما رو با پست و انلاین ازتون خواهد گرفت.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
سلام دوستان من برای این دانشگاه مدارکم رو پست کردم الان میگن این ۴ تا توش ناقصه.
1.) associate degree incl. translation 2.) transcript of records incl. translation (a official stamp must be on every page) 3.) bachelor degree certificate incl. translation 4.) transcript of records incl. translation (a official stamp must be on every page) خب حالا من باید مهر دادگستری رو روی هر صفحه اش بزنم؟ دارالترجمه این کارو انجام میده؟من سربازم و مدارک اصلی فوق دیپلم و کارشناسی رو بهم نمی دن که من ترجمه کنم. چیکار کنم؟
The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
11-11-2014, 06:38 PM
(11-11-2014, 06:17 PM)'Cortex' نوشته: سلام دوستان من برای این دانشگاه مدارکم رو پست کردم الان میگن این ۴ تا توش ناقصه. سرباز بودن که مشکل نیست یک اشتغال به خدمت تهیه کنید و برید به سراغ مدارک.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
11-11-2014, 09:01 PM
(11-11-2014, 06:38 PM)'Andre' نوشته: منظورم از سرباز بودن مشمول بودنه. من اسفند سرباز می شم. اما بازم به من مدارک رو نمی دن
The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
14-11-2014, 11:06 PM
سلام
من برای ارشد کامپیوتر میخوام اقدام کنم.با خوندن فروم متوجه شدم باید دیپلم و پیش دانشگا هی هم تایید و ترجمه کنم حال سوال اینجاست من اول دبیرستان خوندم و 2سال بعدش رفتم فنی و حرفه ای ( کلا 3سال خوندم و پیش نداشتم )الان من باید چیکار کنم؟ از کجا نمراتم بگیرم ؟ با تشکر از شما. |
|